|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
deon
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
deon
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
deon
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
deon
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
deon
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
deon
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
deon
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
deon
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
deon
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
deon
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
deon
|
Zaslal: čt srpen 05, 2021 6:03 am Předmět: |
|
|
vlastně jo,- asi v čase 7:30 bylo řečeno: loteria... kdo se nechá zaočkovat, postupuje dál do loterie, kde nejnižsí výhra je 1.000 eur ... pečlivě sledujte tv. - nevím teda jakou, a schraňujte kody..... proběhne něco jako tah a výherce získá... vláda Slovenska schválila 10. mil eur na loterii... nevím, jak to nazvat... hlava mi to nebere, to není normální... na vládní úrovni ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
deon
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
deon
|
Zaslal: čt srpen 05, 2021 6:25 am Předmět: |
|
|
už víte o čem to je? prachy, velký prachy... z chřipky udělat byznys plán... ceni co krast, tak vycucnem svět takhle... taK JENOM VZHŮRU DO OČKOVÁNÍ.... přispějte... nebo počkejte na českou loterii... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
deon
|
Zaslal: út srpen 10, 2021 4:35 pm Předmět: |
|
|
něco na odlehčení z olym pijady.... to musíš...
https://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=774126
A tak sem v porubske Lidovce čuměl na ty krasne černe kluky, připravujici se na sprint na sto metru a přemyšlal, jaku može mět suvislost fakt, že většinu medajli ze sprintu ziskavaju černoši s faktem, že většinu medajli ve střelbě ziskavaju běloši....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
deon
|
Zaslal: ne srpen 15, 2021 5:05 am Předmět: ČEZ, PRE, E.ON. Distributor elektrické energie.... proč ??? |
|
|
Pozdrav od vašeho nejdražšího jističe
Jmenuji se jistič.... Každý z Vás mě má ve své elektrické skříni doma. Každému rozzářím dům a úsměv, když zapnete elektřinu. Víte kolik za mě platíte? Ne? To by Váš úsměv už tak nezářil. Platíte za mě 255,- Kč měsíčně. Komu? No přece distributorovi elektrické energie. Že o tom nevíte? Já vím. Máte platbu za mě ve své faktuře. A víte, za kolik byste si mě mohli koupit? No jasně, nevíte. Koupili byste si mě za 370,- Kč. Ano, jednorázově. Takže za měsíc a půl mě zaplatíte a pak platíte navíc za nic. Ale já za to nemůžu, mně ty peníze neplatíte.
Teď asi nerozumíte, nebo si alespoň myslíte, že nerozumíte. Ale rozumíte. Distributor mě koupí za 370,- Kč a Vám vyúčtuje 255,- Kč měsíčně a Vy platíte a platíte a platíte. Jak dlouho? No pořád. Že se Vám to nelíbí? Mě taky ne, to mi věřte. Někdo mě prodává tak draze, že i já se za to stydím.
Kdo na mě vydělává? Distributor elektrické energie. Kdo to je? ČEZ, PRE, E.ON. Ale kdo mě má taky rád? No přece politici, úředníci, všichni, kdo z těch peněz následně dostává své ?všimné?. Proč to řeším? O kolik peněz jde? Jde o drobné? Nenechte se mýlit.
Počítejme spolu. Já, jistič, stojím 370,-Kč, zaplacen jsem za jeden a půl měsíce, tedy 10 a půl měsíce první rok již na někoho vydělávám. Tedy 255,- Kč krát 10 měsíců je 2.550,- Kč za první rok. Kolik je připojených domácností? Více než 5 milionů domácností (nepočítáme velkoodběry podnikatelů atd.). Kolik to tedy za první rok je? 2.550,- Kč krát 5 mil. domácností, to je 12,75 miliardy Kč. Uffff. No to už nejsou drobné. A další roky? 3.060,- Kč krát 5 mil. domácností, to je 15,3 miliardy Kč.
Je to vůbec možné? Proč někdo má ročně víc než 15 miliard korun za nic? Opravdu se Vám to líbí a nechcete proti tomu nic dělat? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|