|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jake
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 6:10 pm Předmět: kovák |
|
|
mám informace že se s kovákem začíná něco dít. Informace jsou nepodložené, takže to berte s rezervou. Mají se tam budovat byty, nebo snad hotel. Možná o tom víte někdo víc, tak pište |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 10:01 pm Předmět: To: Jake |
|
|
Dobrý den,
pan Urban byl donucen stavebním úřadem tam udělat nějaké stavební úpravy (zazdění přístupů dovnitř apod.) z důvodu bezpečnosti. Nic jiného mě není v tuto chvíli známo, nicméně to pro jistotu prověřím.
Odhadované náklady na vybudování bytů či hotelu by ovšem s ohledem na stav Kováku ovšem představovaly nepochybně investici v řádu desítek milionů Kč. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Janousek
|
Zaslal: út říjen 23, 2012 10:35 am Předmět: Re: kovák |
|
|
Jake napsal: | mám informace že se s kovákem začíná něco dít. Informace jsou nepodložené, takže to berte s rezervou. Mají se tam budovat byty, nebo snad hotel. Možná o tom víte někdo víc, tak pište |
Dobrý den, informace o plánované rekonstrukci, přestavbě či jiných úpravách za účelem využití bývalé ubytovny prezentuje majitel ubytovny, již od doby jejího vystěhování v lednu 2010. Je nutno deklarovat, že z hlediska stavebního práva nemá majitel žádné povolení k uvedeným činnostem a je z hlediska provedení jakékoliv údržby stavby naprosto nečinný. Stavební úřad v Chrastavě vede s majitelem stavby mimo jiné řízení o nařízení údržby stavby, jehož výsledek nelze v současné době předjímat. Lze však konstatovat, že stav objektu se od doby vystěhování významně zhoršil, zejména technické vybavení a vnitřní instalace, již úplně chybí. Z tohoto pohledu se jeví uvedení stavby do funkčního ( popř. obyvatelného stavu ) jako velmi nákladné.
Martin Janoušek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|