|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tereza Čermáková
|
Zaslal: po listopad 10, 2014 10:20 am Předmět: Popelnice |
|
|
Dobrý den, v letošním roce jsme si s přítelem změnili trvalé bydliště na Chrastavu, respektive Dolní Vítkov. Následně jsme zaplatili i poplatek za odpad, ale zatím ještě nemáme vlastní popelnici. Chtěla bych se tedy zeptat, jak toto dále funguje, máme si koupit vlastní a někde jí nahlásit nebo se nějak fasují? Případně, byla by i možnost, dávat odpad do pytle? (Bydlíme celkem daleko od hlavní cesty, navíc v prudkém kopci a zejména v zimě by byl docela problém dostat popelnici dolů a zase nazpět...).
Zároveň by mně zajímalo, kde se pak dá zjistit, v jaký den se odpad vyváží.
Děkuji za info |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zuzana Vojtíšková
|
Zaslal: po listopad 10, 2014 11:26 am Předmět: |
|
|
Dobrý den paní Čermáková,
systém, je následující: ve chvíli, kdy obdržím informaci o tom, že někde chybí nebo je poškozená nádoba na odpad (občan se buď dostaví osobně nebo mne kontaktuje telefonicky na čísle 482 363 862) zajistím cca do 1 týdne její označení, zaregistrování a přistavení na předem určené místo. Pytlový sběr v Chrastavě zaveden není, svozovým dnem pro Dolní Vítkov je každé úterý. V případě podrobnějších informací mne kontaktujte na výše uvedeném čísle.
S pozdravem
Zuzana Vojtíšková, referent ORM |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luděk Vostrý
|
Zaslal: čt duben 26, 2018 11:28 am Předmět: Dluh za odvoz odpadu |
|
|
Dobrý den, ač v Chrastavě už dva roky nebydlím, mám úřední adresu na radnici. Dříve jsem bydlel v ulici Novoveská 35. Začátkem měsíce května se přihlásím k trvalému pobytu ve Vratislavicích. Ptám se, nedlužím prosím snad ještě městu Chrastava za odvoz odpadu ??? Pokud ano, prosím o sdělení částky a čísla účtu. Děkuji. Lu e-mail ludekvostry@seznam.cz  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zdena Kovářová
|
Zaslal: po duben 30, 2018 8:06 am Předmět: Poplatek za odpady |
|
|
Dobrý den, pane Vostrý,
změní-li občan v průběhu roku bydliště, platí poměrnou část roku v místě původního bydliště a poměrnou část v místě nového bydliště. Rozhodné je datum přepisu bydliště v občanském průkaze. Informace o částkách k placení poskytujeme pouze adresně, píši Vám mail.
S pozdravem Zdena Kovářová, referent HFO |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zdena Kovářová
|
Zaslal: po duben 30, 2018 8:07 am Předmět: Poplatek za odpady |
|
|
Dobrý den, pane Vostrý,
změní-li občan v průběhu roku bydliště, platí poměrnou část roku v místě původního bydliště a poměrnou část v místě nového bydliště. Rozhodné je datum přepisu bydliště v občanském průkaze. Informace o částkách k placení poskytujeme pouze adresně, píši Vám mail.
S pozdravem Zdena Kovářová, referent HFO |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|