Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Michael Canov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomáš Balatka
|
Zaslal: čt září 16, 2010 7:27 pm Předmět: |
|
|
Tomuto člověku jsme již dříve osobně poděkovali na stránkách ČT24. Zaslouží si to ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: pá září 17, 2010 10:12 am Předmět: |
|
|
Podle syna Filipa městu při povodních hodně pomohl i pan Kaprálek. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: so září 18, 2010 8:54 am Předmět: |
|
|
Pomoc a poděkování zaslouží rozhodně i pan Teubner. Sám má vyplaven celý byt, týden pomáhal druhým a skončil s infarktem v nemocnici. Pro fyzickou náročnost se už nebude moci vrátit ke své profesi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
newman
|
Zaslal: so září 18, 2010 9:39 pm Předmět: Hrdinové povodní |
|
|
Nic ve zlém ... ale pan Kaprálek je firma ... a co vím tak dělal pro město jako firma a také dostane na základě fakturací zaplaceno ... (to ovšem neznamená že si jeho práce nevážím !!! ... naopak ... místo nasmlouvaných zakázek pomáhal tam kde to bylo potřeba a tím pravděpodobně přišel o víc peněz než kolik dostane) ... jen si osobně více vážím práce dobrovolníků kteří dělali ve svém volném čase zadarmo a přitom mnozí z nich sami potřebovali pomoc
U mě to vyhrál pan Teubner ... tímto mu děkuji
...............................................................................................................................
Blanka Vávrová napsal: | Podle syna Filipa městu při povodních hodně pomohl i pan Kaprálek. |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
halvi
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 9:12 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem potkala pana Kučeru ve městě a musím říct, že je to velmi milý a sympatický pán. Na co se možná trošku zapomnělo je poslat alespoň jeden dík firmě Revis , která vůbec panu Kučerovi povolila bagrem zasahovat. Nemuseli. Taková hračka něco stojí a muselo jim být jasné,že o ni i mohou přijít. Takže panu šéfovi a firmě Revis patří rovněž veliké poděkování. Doufám, že s tímto souhlasíte Jinak se modlím, aby pan Kučera byl nominovám na cenu Michala Velíška, jak jsem nikdy nikam neposílala hlasy, zde bych udělala obrovskou vyjímku. Je spousty lidí - hrdinů co záchranili lidem život, ale přece jen, přes 200 lidí to je prostě unikátní. Pan Kučera nastavoval vlastní krk, stačilo kdyby se bagr převrátil a nedopadlo by to pro něj vůbec dobře. U mě jste prostě FRAJER !!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 9:47 am Předmět: To:Mihula |
|
|
Samozřejmě souhlasím a s firmou Revis se spojím a poděkuji jí. |
|
Návrat nahoru |