Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: po listopad 22, 2010 12:31 pm Předmět: Bezdrátový internet |
|
|
Vím, že zde už na toto téma proběhla diskuse, ale od té doby třeba nějaký poskytovatel přibyl. Ráda bych se poradila, jaké máte zkušenosti s bezdrátovým připojením, nejlépe přímo ti, kteří bydlí v oblasti Bílokostelecké ul. a mají špatný signál ze směru od Ještědu - jsme ve stínu, ale vidí na komín bývalé MYKANY. Platíme 3 faktury - O2 za pevnou, přes kterou máme připojený modem, T-Mobile - bývalé TELE2 za hovorné a T-Mobile - tuším bývalé Radiokomunikace za internet. Že nám nešel net 2 měsíce po povodních bych ještě ustála, ale že nám teď nešel dalších 14 dní jen proto, že nám přehodili telefon na cizí telefonní linku, oprava trvala asi 5 minut, ale 14 dní jsem urgovala a jeden se vymlouval na druhého, to už mě dostalo. Krom toho T-Mobile je slepenec dvou firem, které se mezi sebou nedokážou domluvit a problém je i sloučení dvou faktur - za internet a hovory do jednoho balíčku, je to natolik komplikované, že jsme to vzdali, rozhodli jsme se, že všechno zrušíme, pořídíme si bezdrátový net a VOICE. Můžete mi doporučit firmy, na které se obrátit? Dík. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chrastavák
|
Zaslal: po listopad 22, 2010 1:34 pm Předmět: |
|
|
Dobry den,pokud vidite na byvalou vodarnu na ovcim vrchu/snad je to spravne/..je to nad benzinovou stanici nad Chrastavou..tak tam ma vysilac co jsem vyzkousel jeden z nejlepsich poskytovatelu internetu,firma ADV-net.
http://www.advnet.cz/
Zkuste a pokud budete mit signal a zvolite tohoto poskytovatele,date mi za pravdu..
Preji pekny den..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: po listopad 22, 2010 3:05 pm Předmět: |
|
|
Děkuji, právě o doporučení mi šlo, protože několik firem pro Liberec jsem našla, ale nechtěla bych se dožít stejných problémů jako s T-Mobile. Dík. Spojím se s nimi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
Zaslal: po listopad 22, 2010 3:25 pm Předmět: |
|
|
A za druhé jsou levnější |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chrastavák
|
Zaslal: po listopad 22, 2010 5:20 pm Předmět: |
|
|
Mihuna napsal: | A za druhé jsou levnější |
Nevim..no...co slysim od znamych,co maji Anet...tak uz by ho vickrat nechteli... Jen same problemy,komunikace mizerna...jen se podivat na diskuzni forum rychlost.cz...
A musi to byt vsem jasny...zadne pozitivni hodnoceni..
A neznamena,ze kdyz jsou levnejsi,ze jsou dobri..To si radsi nejakou kacku priplatim a mam spolehlivou sluzbu,s kvalitnim servisem..IP telefonii... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
Zaslal: po listopad 22, 2010 5:57 pm Předmět: |
|
|
Já mám zkušenosti přesně opačné, mám ho už rok a fakt bezva Tím nevyvracím ale vaše tvrzení, je to o zkušenosti U nás za rok výpadek 2x po asi 3 hodinách, co jsme potřebovali ihned udělali. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
Zaslal: po listopad 22, 2010 5:58 pm Předmět: |
|
|
Nebo doporučuju ajfouna Za 6 stovek měsíčně si můžete vylézt na strom, tam chytnete signál a bude to oukej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: po listopad 22, 2010 7:50 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za typy, oslovíme a zjistíme si podmínky. |
|
Návrat nahoru |