|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bývalýchrastavák
|
Zaslal: čt duben 18, 2019 11:18 am Předmět: Další průmyslová zóna |
|
|
Nešlo si již několik měsíců nevšimnout, že nám tu vyrůstá nová průmyslová zóna na Barandově za bývalým "drobným zbožím". Říkám si, že si si ten stavební úřad v čele s Janouškem z nás dělá p..el. Ono nestačí, že se s jeho pomocí staví v Nádražní ulici betonové monstrum a tím nám všem, kteří tu bydlíme, velmi "zkvalitnil" žití. Město má asi pocit, že ta Nádražní ulice snese další navýšení kamionové dopravy.
A s ještě větším překvapením jsem zhlédl záznam ze zasedání zastupitelstva a dozvěděl jsem se, že na tu zónu není vůbec stavební povolení. A do ruda zbarvený Janoušek prohlásí, že mu teprve minulý týden přistála na stole stavební dokumentace a stavbu prozatím pozastavil. Ono se tam již několik měsíců staví, město dělá, že o tom neví a teď teprve má k dispozici stavební dokumentaci. Tady je vidět, jak nám tu stavební úřad "skvěle" funguje.
Radim Zatočil |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bývalýchrastavák
|
Zaslal: pá duben 19, 2019 12:51 pm Předmět: |
|
|
Je pátek 19.4.2018. Při procházce přes Barandov je vidět, že ona stavba, kterou pan Janoušek údajně zastavil, vesele pokračuje dál!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: út duben 23, 2019 8:59 am Předmět: To: Bývalýchrastavák |
|
|
Dobrý den,
byl jsem se před chvílí podívat přímo na místo spolu s panem tajemníkem a především spolu s vedoucím OVÚS MěÚ Chrastava panem Janouškem.
Černá stavba jako taková je zastavena, ale v daných prostorách probíhá výroba (což je ovšem taktéž de iure načerno). Přítomným vedoucím pracovníkům jsem nejen já a pan tajemník, ale především vedoucí OVÚS MěÚ sdělili, že jejich činnost je nezákonná. Vedoucí OVÚS MěÚ Chrastava následně věc zdokumentoval a sepsal.
Pro úplnost musím za Město Chrastava sdělit, že černá stavba a výroba neprobíhá na katastru města Chrastava (a tudíž není Chrastava ani účastníkem řízení o odstranění stavby, které již bylo zahájeno), ale na katastru obce Bílý Kostel. Jeho starosta je o záležitosti plně informován a v dané záležitosti je v úzkém kontaktu s vedoucím OVÚS MěÚ Chrastava (který vykonává přenesenou působnost i pro obec Bílý Kostel). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Janousek
|
Zaslal: út duben 23, 2019 1:08 pm Předmět: To: Bývalýchrastavák |
|
|
Dobrý den, vlastník "nové průmyslové zóny na Barandově" nerespektoval výzvu stavebního úřadu k bezodkladnému ukončení prací nepovolené stavby ani výzvu k okamžitému ukončení provozu a proto stavební úřad na základě dnešní prohlídky areálu vydal rozhodnutí, jímž bezodkladné zastavení prací vlastníku stavby nařídil a současně zakázal užívání nepovolené stavby. V případě nerespektování vydaného rozhodnutí ( zjednodušeně nestavět a ani v nepovolené ploše nevyrábět ) učiní stavební úřad veškeré zákonné kroky k vymožení uložené povinnosti. Jiný než popsaný postup stavební zákon neumožňuje.
Martin Janoušek, vedoucí OVÚS MěÚ Chrastava. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|