Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Další průmyslová zóna

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bývalýchrastavák



Založen: 9.7.2017
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2019 11:18 am    Předmět: Další průmyslová zóna Citovat

Nešlo si již několik měsíců nevšimnout, že nám tu vyrůstá nová průmyslová zóna na Barandově za bývalým "drobným zbožím". Říkám si, že si si ten stavební úřad v čele s Janouškem z nás dělá p..el. Ono nestačí, že se s jeho pomocí staví v Nádražní ulici betonové monstrum a tím nám všem, kteří tu bydlíme, velmi "zkvalitnil" žití. Město má asi pocit, že ta Nádražní ulice snese další navýšení kamionové dopravy.
A s ještě větším překvapením jsem zhlédl záznam ze zasedání zastupitelstva a dozvěděl jsem se, že na tu zónu není vůbec stavební povolení. A do ruda zbarvený Janoušek prohlásí, že mu teprve minulý týden přistála na stole stavební dokumentace a stavbu prozatím pozastavil. Ono se tam již několik měsíců staví, město dělá, že o tom neví a teď teprve má k dispozici stavební dokumentaci. Tady je vidět, jak nám tu stavební úřad "skvěle" funguje.
Radim Zatočil
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bývalýchrastavák



Založen: 9.7.2017
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: pá duben 19, 2019 12:51 pm    Předmět: Citovat

Je pátek 19.4.2018. Při procházce přes Barandov je vidět, že ona stavba, kterou pan Janoušek údajně zastavil, vesele pokračuje dál!!!!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michael Canov



Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 1733

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2019 8:59 am    Předmět: To: Bývalýchrastavák Citovat

Dobrý den,
byl jsem se před chvílí podívat přímo na místo spolu s panem tajemníkem a především spolu s vedoucím OVÚS MěÚ Chrastava panem Janouškem.

Černá stavba jako taková je zastavena, ale v daných prostorách probíhá výroba (což je ovšem taktéž de iure načerno). Přítomným vedoucím pracovníkům jsem nejen já a pan tajemník, ale především vedoucí OVÚS MěÚ sdělili, že jejich činnost je nezákonná. Vedoucí OVÚS MěÚ Chrastava následně věc zdokumentoval a sepsal.

Pro úplnost musím za Město Chrastava sdělit, že černá stavba a výroba neprobíhá na katastru města Chrastava (a tudíž není Chrastava ani účastníkem řízení o odstranění stavby, které již bylo zahájeno), ale na katastru obce Bílý Kostel. Jeho starosta je o záležitosti plně informován a v dané záležitosti je v úzkém kontaktu s vedoucím OVÚS MěÚ Chrastava (který vykonává přenesenou působnost i pro obec Bílý Kostel).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Martin Janousek



Založen: 24.8.2007
Příspěvky: 22

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2019 1:08 pm    Předmět: To: Bývalýchrastavák Citovat

Dobrý den, vlastník "nové průmyslové zóny na Barandově" nerespektoval výzvu stavebního úřadu k bezodkladnému ukončení prací nepovolené stavby ani výzvu k okamžitému ukončení provozu a proto stavební úřad na základě dnešní prohlídky areálu vydal rozhodnutí, jímž bezodkladné zastavení prací vlastníku stavby nařídil a současně zakázal užívání nepovolené stavby. V případě nerespektování vydaného rozhodnutí ( zjednodušeně nestavět a ani v nepovolené ploše nevyrábět ) učiní stavební úřad veškeré zákonné kroky k vymožení uložené povinnosti. Jiný než popsaný postup stavební zákon neumožňuje.
Martin Janoušek, vedoucí OVÚS MěÚ Chrastava.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com