MĚSTSKÉ KINO CHRASTAVA- Listopad 2022

  ZMĚNA PROGRAMU VYHRAZENA !

 

             

Pátek 4. listopadu   17:00 hod. PRINC MAMÁNEK   HRAJEME PRO DĚTI Vstupné: 120,- Kč
ČR – pohádka – 100 minut – přístupný

Princ Ludvík Otomar Karel XII. zrozený Vznešený je velmi spjatý se svou milující maminkou, královnou Ludmilou. Jenže Ludvík je princ už poněkud přerostlý, je mu 39 let. Bojí se skoro všeho, do ženění se nežene a většinu života se poflakuje po přepychovém zámku a přilehlých oborách.

Pátek 4. listopadu   19:00 hod. BUKO Vstupné: 130,- Kč
ČR/SR – komedie – 112 minut – přístupný

Buko je kůň. A taky je to „dar z nebes“, který vypadá jako špatný vtip, protože jeho nová majitelka se koní bojí. Film Alice Nellis vypráví o tom, že štěstí přeje připraveným a taky těm, kteří se svému strachu dokážou postavit.

Pátek 11. listopadu   17:00 hod. KROPÁČEK MÁ ANGÍNU HRAJEME PRO DĚTI Vstupné: 60,- Kč
ČR – pásmo pohádek – 73 minuty – přístupný

Pásmo pohádek pro naše nejmenší diváky.

Pátek 11. listopadu   19:00 hod. HRANICE LÁSKY

Vstupné: 120,- Kč

ČR – 95 minut – přístupný OD 15 LET

Erotická lovestory o zkoumání vlastní intimity a hledání hranic v lásce a sexu s Hanou Vagnerovou a Matyášem Řezníčkem v hlavních rolích.

Pondělí  14. listopadu 17:00 hod. BLACK PANTHER: WAKANDA NECHŤ ŽIJE    Vstupné: 140,- Kč
USA – dobrodružný – české znění – 160 minut - nevhodné do 12 let

Královna Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) a Dora Milaje (Ivy Haralson) bojují o ochranu svého národa před zasahujícími světovými mocnostmi poté, co se rozšířily zprávy o smrti krále T’Chally. Zatímco se obyvatelé Wakandy snaží přijmout svou další kapitolu, hrdinové se musí spojit a s pomocí Nakii (Lupita Nyong’o) a Everetta Rosse (Martin Freeman) vytvořit nový svět pro království Wakanda.

Pátek 18. listopadu 16:30 hod. PRINCEZNA ZAKLETÁ V ČASE 2 Vstupné: 130,- Kč
ČR – pohádka – 135 minut – přístupný

Mladá alchymistka Amélie (Eliška Křenková) získává zakázanou kouzelnou moc: dokáže částečně ovlivňovat tok času. Zneužívání nových schopností ji však rozštěpí v čase a Amélie ze současnosti se tak setkává s Amélií z minulosti, která ji od té chvíle provází na každém kroku. Z dávno zapomenutých temnot času navíc povstává nová hrozba, alchymista nazývaný Pán run (Ján Jackuliak), jenž touží získat vládu nad veškerou magií v Oberonu. Aby se mu to podařilo, musí Amélii připravit o vládu nad časem. Amélie se spolu se svými nerozlučnými přáteli princeznou Ellenou (Natalia Germani) a princem Janem z Calderonu (Marek Lambora) vydává do kouzelného města jménem Ayra, kde sídlí Společenstvo alchymistů, které se zapřísáhlo magii ochránit. Po jeho boku se Amélie musí postavit nejen dosud nejmocnějšímu protivníkovi, ale také svojí vlastní touze po zakázané moci.

Pátek 18. listopadu  19:00 hod. GRAND PRIX Vstupné: 130,- Kč
ČR – komedie – 107 minut – nevhodné do 12 let

Filmová komedie režiséra Jana Prušinovského (Most! Okresní přebor) vypráví o dvou bratrancích milujících auta a jednom kriminálníkovi, který je zase rád krade. Roman (Kryštof Hádek) vede pofidérní autobazar na okraji města, má tři děti, živelnou manželku (Anna Kameníková) a pije. Emil (Robin Ferro), fanatický milovník pořádku, si piplá svou autodílnu v centru, za kterou stojí jeho největší chlouba: maketa Formule 1. Když Emil v televizní soutěži vyhraje vstupenky na Velkou cenu Formule 1, nezbývá mu nic jiného než požádat bratrance Romana, aby jej tam zavezl. Neumí totiž řídit. Ani jeden z nich ještě netuší, že se na ně nabalí místní magnet na problémy, vrchní dodavatel kradených aut a Romanův kamarád z vězení Štětka (Štěpán Kozub).

Pátek 25. listopadu 17:00 hod. DIVNOSVĚT Vstupné: 130,- Kč, děti do 15 let: 110,- Kč
USA – animovaný – 99 minut – přístupný

Celovečerní snímek Divnosvět představuje legendární průzkumnickou rodinu Cladových, kteří se snaží proletět skrz neprobádaný, zrádný a především divný svět. Doprovází je barvitá posádka obří vzducholodi, rošťácký tvor přezdívaný Flek a třínohý pes. Společně musí čelit nejen neznámému prostředí, ale i mnoha prapodivným a všežravým tvorům. Původní animovaná laskavá komedie inspirovaná klasickými dobrodružnými příběhy mapuje vztah tří generací rodiny Cladových, které musí vyřešit vzájemné neshody a společně překonat nástrahy nádherného, avšak i velmi nebezpečného Divnosvěta.

Pátek 25. listopadu 19:00 hod. VÁNOČNÍ PŘÍBĚH Vstupné: 140,- Kč
ČR – komedie – 118 minut – nevhodné do 12 let

Komedie s hvězdným obsazením, která se odehrává během Štědrého dne. Film režisérky Ireny Pavláskové představí celou plejádu českých herců od Oldřicha Kaisera a Jiřího Lábuse, Karla Rodena, Hynka Čermáka nebo Jiřiny Bohdalové, až po Václava Neužila, Jaroslava Plesla, Vladimíra Polívku, Jana Nedbala, Annu Fialovou, Sáru Sandevu či francouzskou hereckou legendu Pierra Richarda.

Pondělí  28. listopadu 17:00 hod. Adam Ondra: Posunout hranice Vstupné: 100,- Kč
ČR, Itálie – dokument – 98 minut – přístupný

Celovečerní dokument o lezecké ikoně dneška. Adam Ondra začal s lezením ve stejném věku, ve kterém se naučil chodit, a od té doby již nepřestal. Sbírá medaile, rekordy a posouvá hranice toho, co je v lezení ještě možné.

Pondělí  28. listopadu 19:00 hod. MICHAEL KOCÁB - ROCKER VERSUS POLITIK Vstupné: 130,- Kč 
ČR, Slovensko – dokument – 102 minuty – přístupný

Celovečerní dokumentární snímek Michael Kocáb – rocker versus politik režisérky Olgy Sommerové nabízí portrét výrazné osobnosti, hudebníka a politika, který nadále zůstává výrazným a nepřehlédnutelným občanským aktivistou.

       

Podrobné informace o filmech na www.sfklub.cz

   

Informace o programu kina Chrastava na www.Chrastava.cz a www.evstupenka.cz