Mladí talenti-bratři Vondráškové

bratři Vondráškové

V letošní sezóně reprezentují Motoklub Chrastava v motokrosových závodech mladí talenti, Jan a Martin Vondráškové. Pravidelně se zúčastňují seriálu motokrosových závodů přeboru republiky střediska motokrosového sportu Pardubice. I když se kluci zúčastnili ani ne poloviny odjetých podniků, patří jim v průběžném hodnocení třídy do 65ccm zatím 4. a 6.místo (Jan 4.místo, Martin 6.místo).
Hlavní zaměření obou našich jezdců je na ,,Janečkův memoriál”. Je to soutěž o čtrnácti podnicích jak v české republice, tak i v Polsku a Německu. Kluci doposud absolvovali osm z deseti odjetých podniků. Jejich bilance je výborná. Jan zatím z těchto osmi podniků stál sedumkrát na stupních vítězů a v celkovém pořadí mu patří 2.místo s velkou nadějí i na celkové vítězství. Martin zatím je prozatím na 6.místě a to i s motorkou o obsahu jen 50ccm. Mezi jezdci o stejném obsahu zatím letos nenašel přemožitele.
Věřme, že klukům vydrží forma a své pozice minimálně udrží. Oba bratři by nás v příštím roce měli reprezentovat v seriálu mistrovství České republiky.