Velikonoční setkání Dámského klubu

fotogalerie    video TV Chrastava

Přesně po měsíci se v pátek 22. března 2013 opět od 17:00 hodin v CVA sešel Dámský klub, tentokrát k vytváření velikonočních dekorací. Nejprve jsme zhodnotily upletené bačkůrky pro miminka, které budou zatím vystaveny v infocentru.

Poté jsme se pod odborným vedením Zdeny Zahradníkové pustily do výroby velikonočních věnců. Každá z nás si vyrobila věnec podle své fantazie, i když jsme měly možnost tvořit podle předlohy, kterou nám paní Zahradníková přinesla na ukázku. Tímto paní Zahradníkové děkujeme za spolupráci s Dámským klubem a doufáme, že to nebylo naše poslední setkání.

Pak nás Dana Koldová seznámila s výletem do Prahy, který se uskuteční v sobotu 6. dubna. Zavítáme na výstavu „Kreativita“, která se každoročně koná v historické budově Špejcharu v Praze – Dubči. Z Chrastavy odjíždíme v jedenáct hodin do Liberce a v poledne do Prahy, z Prahy se vracíme v osmnáct hodin.

Další naše setkání v rámci „Šikovné ruce“ se bude konat jako vždy v pátek, a to 26. dubna 2013 od 17:00 hodin v CVA. Čeká nás ubrousková technika. Každá účastnice si donese svůj předmět, který si bude chtít ozdobit, např. květináč, prkénko, rámeček, podložku pod hrnce nebo třeba kachel. Ubrousky a lepidlo bude zajištěno. Těšíme se na Vaši účast a zveme Vás i na výlet do Prahy.

Jitka Marxová