Bitva lídrů před očima starostky Semil

video TV Chrastava

 

To, co předvádí fotbalisté Chrastavy poté, co se po povodních po dvouletém půstu vybudovalo nové fotbalové hřiště, nemá obdoby (snad jen u Klabzubáků). Předloni vítězství v 1.B třídě (postup), vloni v 1.A třídě (postup) a letos boj o vedení v krajském přeboru (o postup do divize).

A za této situace v sobotu dne 18. dubna 2015 hostil TJ Spartak Chrastava jako aktuálně druhé mužstvo soutěže o bod vedoucí SK Semily. A já pozval na společné sledování této fotbalové bitvy lídrů starostku Semil paní Lenu Mlejnkovou. Paní kolegyně mé pozvání přijala, přijela a společně jsme sledovali celý zápas. Podrobné hodnocení utkání si mohou najít zájemci na stránkách obou fotbalových oddílů. Byl to zápas velice dramatický, tři neproměněné penalty, velké nasazení obou týmů a jediný gól nedlouho před koncem do naší sítě. A pan rozhodčí, který si klidně dovolil to, co si nemůže dovolit žádný starosta. Vykázal z placu člena zastupitelstva města (jediného zastupitele mezi hráči obou mužstev našeho Petra Rozmajzla mladšího).

Paní starostku Semil jsem během sledování zápasu stačil seznámit s řadou chrastavských osobností mezi diváky. Popovídala si s dorazivšími semilskými fanoušky, o přestávce navštívila fotbalový bufet a fascinovala jí chrastavská specialita - přírodní tribuna za silnicí. A fandila a fandila...

Sláva vítězům, čest poraženým. Paní kolegyni jsem sportovně k vítězství poblahopřál.

A poznámka na závěr. V Semilech mají městskou televizi Tv Semily. A právě existence této televize byl pro nás inspirací (byli jsme kvůli tomu s panem Vratislavem Loučkou v Semilech i osobně) pro vznik Tv Chrastava. Reportáž Tv Chrastava proto nemůže chybět ani z návštěvy semilské paní starostky (a dle příslibu by měla být odvysílaná i v Tv Semily).

Chrastava dne 19. dubna 2015 Ing. Michael Canov – starosta města Chrastava

Odkazy:
Záznam celého utkání

SK Semily


TJ Spartak Chrastava

Město Semily

Tv Semily

Články z fotbalu:

28.07.2014 Fotbalový turnaj mládeže partnerských měst (reportáž Tv Chrastava)

23.09.2013 Fotbalisté slavili devadesátiny (reportáž Tv Chrastava)

27.06.2012 Fotbalové hřiště je po dvou letech opět otevřeno (reportáž Tv Chrastava)

2011 reportáž Tv Chrastava (okénko starosty - rekonstrukce hřiště po povodních)