Prodejna na Střeleckém Vrchu by měla znovu otevřít 24. března 2020

 

 

reportáž TV Chrastava

 

Nekonečný příběh prodejny potravin příp. i drogerie a dalšího zboží na Střeleckém Vrchu (ve velikosti větší samoobsluhy) bude co nevidět psát další díl svého seriálu. Jak obyvatelé Střeleckého Vrchu velmi dobře vědí, již desítky a desítky let, od samého počátku existence této prodejny v osmdesátých letech minulého století, ji provázelo prokletí jejího častého zavírání. Dosud se naštěstí vždy našel po kratší či delší odmlce nový majitel, příp. nový nájemce (v devadesátých letech Čechy zřejmě natrvalo nahradili Vietnamci), který prodejnu uvedl do opětovného provozu.

S koncem roku 2019 ukončil provoz dosavadní nájemce, ale v současnosti se již pilně chystá na znovuzahájení provozu nájemce nový. Dle svých slov chce prodejnu otevřít 24. března 2020. Nový nájemce zároveň zvětšuje prodejní plochu o část směrem do sídliště (kde jeden čas existovala samostatná restaurace) a zároveň mění vstup do prodejny, který má být nově právě z této části.

V pondělí 9. března 2020 jsem nového nájemce osobně vyzpovídal za přítomnosti TV Chrastava. Přeji, v zájmu nejen nového nájemce, ale především v zájmu obyvatel Střeleckého Vrchu, aby se novému nájemci dařilo a zákazníci byli s nabízeným zbožím spokojeni.

Chrastava 09.03.2020
Michael Canov, starosta města

Články související:
11.09.2017 Všechno je jinak, ale otevřeno bude (Tv Chrastava)
26.07.2017 Sipron bude provozovat prodejnu potravin na Střeleckém Vrchu (Tv Chrastava)
21.06.2017 Nabízíme pronájem na prodejnu potravin na Střeleckém Vrchu (Tv Chrastava)