Nová sezóna na koupališti Chrastava

video TV Chrastava

Rekonstrukce koupaliště je těsně před dokončením. Do nové sezóny vstoupí nejen s novinkami v podobě nerezové vany, brouzdaliště pro děti nebo vodních prvků, ale také s novým ceníkem.
Základní vstupné je nově stanoveno na 100 Kč za osobu a den. V případě, že si návštěvník koupí vstupenku neprodleně po vstupu do areálu u správce koupaliště v kiosku, zaplatí zlevněné vstupné 50 Kč za osobu a den, děti od 3 do 18 let, senioři 60+ a osoby ZTP pak zaplatí 20 Kč za osobu a den.


Letošní novinkou je možnost pořízení permanentky na celou sezónu v ceně 500 Kč za dospělého a 200 Kč pro děti, seniory a ZTP. Permanentky platí pro celou sezónu, jsou nepřenosné a zakoupit je bude možné v Infocentru nebo na odboru HFO Městského úřadu.


Koupaliště zahájí provoz pro veřejnost v pátek 10. června.


O týden později, v pátek 17. června pak proběhne slavnostní otevření. V tento den bude areál otevřený až od 14 hodin, kdy začne slavnostní program. Zahraje cimbálová muzika, k dispozici bude občerstvení, pro děti je připravený zábavní program, a vše vyvrcholí koncertem kapely Krávy bez medu od 18 hodin. Vstupné na koupaliště bude v tento den zdarma.


Chrastava 16. květen 2022
Věra Baumgartnerová
informační a mediální referent
 

Starší články

20.04.2022 Přestavba koupaliště finišuje (fotogalerie)

05.11.2021 Rekonstrukce koupaliště zahájena  (video TV Chrastava)

29.07.2021 Bude od příštího roku zrekonstruované koupaliště? (Tv Chrastava)