|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
xpetrax
|
Zaslal: út leden 19, 2016 7:56 pm Předmět: Teplá voda |
|
|
Dobrý den,
může mi někdo vysvětlit proč neteče teplá voda v paneláku č.p.715 na Střeleckém vrchu skoro každý den kolem 17-19hodiny?Odpočtové hodiny se točí na teplou vodu,ale z kohoutku teče pouze vlažná a to není fér.
Děkuji za vaši reakci
Petra |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: út leden 19, 2016 9:15 pm Předmět: To: xpetrax |
|
|
Dovolal jsem se teď večer panu Vedralovi (šéf firmy co má na starosti teplou vodu). Sdělil mě, že to neví, ale že to ráno začne řešit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VE,spol. s r.o.
|
Zaslal: st leden 20, 2016 12:02 pm Předmět: teplá voda |
|
|
Dobrý den vážená neznámá Petro,
nevím zda jste občanem objektu č.p.715 na Střeleckém vrchu, u kterého zmiňujete problém s dodávkou teplé vody, ale jestliže ano, pak je nutné Vám sdělit, že každý objekt odebírající teplo v této vytápěné lokalitě CZT má jasně definován komunikační systém přes určitou osobu směrem k dodavateli tepla.
Od této osoby jsme nebdrželi v posledním sledovaném období ( cca 15 měsíců) ani jednu stížnost nebo reklamaci na dodávku teplé vody.
Nicméně s vírou ve vážně míněnou informaci z vaší strany začneme od dnešního dne situaci přesně monitorovat a pokusně zvýšíme teplotu teplé vody v odpoledním/večerním období.
Pro příště, prosíme při komunikaci použít standartní postup, neboť nyní ani nevíme, s jakým anonymem jednáme, jestli se jedná o vážně míněnou informaci a konečně nemáme ani možnost operativně ověřovat výsledky našich opatření k Vaší spokojenosti.
S přáním pěkného dne za společnost VE, spol. s r.o. Petr Vedral |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xpetrax
|
Zaslal: st leden 20, 2016 4:51 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den pane Vedral,
chci vám poděkovat za vaši okamžitou reakci na můj dotaz.Ano v objektu č.p.715 bydlím.A problém s teplou vodou tu je už několik let.Doufala jsem ve zlepšení,když jste nás v létě napojovali na jinou výtopnu,nebo jak se to jmenuje.Kdybych tušila,že se tímto zabývá konkrétní osoba a která to je,zeptala bych se přímo jí.
Ještě jednou děkuji
Petra |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|