|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
David70
|
Zaslal: po únor 15, 2016 4:52 pm Předmět: Pejskaři vs Městská policie |
|
|
Asi je to promarněný čas a "šlápnutí bosou nohou do mraveniště",ale leták upozorňující na pokutování nesvědomitého majitele psa, který neuklidil po svém miláčkovi hromádku, mne postrčil k psaní. Sám jsem majitelem psa a s igelitovými sáčky po kapsách, při každém venčení jen žasnu jak je doslova Sřelecký vrch zahovněný. A tak se nabízí otázka, opravdu by nepomohlo pokutování??? Ale! Městskou polici vídám akorát ráno u přechodů kvůli dětem a nebo občas projíždět s autem po pěších cestách. No asi to schytám, ale tak nějak mně zajímá co na to i ostatní spoluobčané. Jinak, škoda papíru a barev na tisk. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Městská Policie Chrastava
|
Zaslal: po únor 15, 2016 8:23 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den
Městská Policie Chrastava provádí v dané lokalitě namátkové kontroly. Děkujeme za Váš příspěvek a na jeho základě budou na Střeleckém Vrchu prováděny kontroly se zvýšenou intenzitou. Případné přestupky budou řešeny dle zákona.
Městská Policie Chrastava
Mojmír Boch |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|