Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Líbí? |
Ano |
|
40% |
[ 2 ] |
Ne |
|
60% |
[ 3 ] |
|
Celkem hlasů : 5 |
|
Autor |
Zpráva |
Pavel Štekl
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
svobodova.jira
|
Zaslal: po leden 30, 2017 7:48 am Předmět: |
|
|
To se může líbit jen tomu,kdo by vedle tohoto monstra nemusel žít. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mape
|
Zaslal: po leden 30, 2017 5:54 pm Předmět: |
|
|
Chápu, že kolik lidí, tolik pohledů na architekturu, ale já osobně betonový monolit za architekturu považovat odmítám. Zatím žádný z prostor, které jsem navštívil a byly vystavěny stejnou technologií, nepůsobil ani trochu útulně, přátelsky, mile ... a to by asi hotel měl, ne? Tohle je spíš kancelářská budova než hotel .. a i ta by byla spíš za trest, než aby jste tam chtěli trávit část života.
Mimochodem, docela rád bych viděl studii o potřebnosti hotelu v Chrastavě, která by například vzala v potaz obsazenost privátů, kupní sílu potencionálních hostů a pod. Ona totiž ta konstrukce hrozí stejnou "nezničitelností" jako Kovák .. tak aby tak jednou nedopadla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr Zeman
|
Zaslal: st únor 08, 2017 6:24 pm Předmět: |
|
|
Myslim, že se snažíte vyvolat bouři ve sklenici vody. Není to nic jiného než bakalářská práce, zveřejněná coby studie na stránkách architekta. Těchto studií vzniklo tehdy více, tato je jedna z nich. PZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vojtěch Šimonka
|
Zaslal: st únor 22, 2017 10:49 pm Předmět: |
|
|
Objekt se mi jako takový líbí, do Chrastavy bych i nějaký klidně takový zasadil... ale do tohoto místa mi to přijde zrovna velice nešťastné... architektonicky předělat na trošku komplexnější vzhled a třeba potom  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|