|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Michael Canov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hans
|
Zaslal: út červen 06, 2017 6:34 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
tak teď jsem byl svědkem jak se tady bere ohled na lidi. Od 5 května mají autobusy prý jezdit přes objížďku a stavět na zastávce na tzv. bajpásu, dnes třetí autobus, včera ani nevím kolikátý, který nerespektuje zákaz vjezdu a jel klasicky. Na provizorní zastávce stojí cestující a autobus klidně projel jako by se nechumelilo, včera to samé, lidé přebíhali od bajpasu ke klasické zastávce a nevěděli kde autobus zastaví, ráno autobus do Vítkova také jel klasicky a syna do školy jsem musel odvézt autem. Po stížnosti na dispečink jsem byl ujištěn, že se to nebude opakovat, ale ono prt. Tak takhle tady jezdí autobusy na zastávku na tzv. bajpásu.
Gomolák |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: út červen 06, 2017 8:51 pm Předmět: To: Hans |
|
|
Dobrý den,
pokud opravdu autobus jede klasicky po Liberecké, porušuje jak platný objížďkový řád, tak dopravní předpisy (jede zákazem). V tom případě, mě prosím ihned zavolejte 602878937 , aby bylo možno zajistit nejen nápravu, ale i postih příslušného řidiče. Ex post nic nedokáži. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: út červen 06, 2017 9:18 pm Předmět: To Hans |
|
|
Ještě teď večer jsem na tento problém upozornil nejen dispečink, ale i Korid a šéfa ČSAD. Byla mě slíbena ze všech stran okamžitá náprava. Kromě toho je na sledování (a postih v případě porušení) ve zvýšené míře nasazena MP. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|