Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
petra164
|
Zaslal: st srpen 26, 2009 7:00 pm Předmět: CESTA V PARKU |
|
|
Je to děs-to všichni co tam byli vidí, tedy byl to děs ještě i před povolením vjezdu aut, teď už je to teprve mazec, ale zajímá mě, jestli až se park opět uzavře jestli se ta silnička tam nechá opravit? Projet tam s kočárkem, tak hrozí, že dítě vyklepu...
Děkuji za odpověď... |
|
Návrat nahoru |
|
|
josef novák
|
Zaslal: st srpen 26, 2009 7:27 pm Předmět: Re: CESTA V PARKU |
|
|
petra164 napsal: | Je to děs-to všichni co tam byli vidí, tedy byl to děs ještě i před povolením vjezdu aut, teď už je to teprve mazec, ale zajímá mě, jestli až se park opět uzavře jestli se ta silnička tam nechá opravit? Projet tam s kočárkem, tak hrozí, že dítě vyklepu...
Děkuji za odpověď... |
mám takový dojem, že to je záměrná likvidace toho parku a tudíž na nějakou nápravu se asi spěchat nebude-- takže to Vaše dítě tak maximálně už bude chodit tak do 8 třídy , ale za to se budete muset bát o něj zase pro to, že bude chodit po silnici kde budou jezdit nákladní auta a všichni lidi co pracují v Benteleru a tam vedle u sklenářů. -- pravdu máte je to běs. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michael Canov
|
Zaslal: st srpen 26, 2009 9:07 pm Předmět: Oprava cesty v parku |
|
|
Dobrý den,
firma provádějící přeložku II/592 etapu 1b) je smluvně povinna uvést cestu v parku do původního stavu (náklady cca 100 tis. Kč). Město se však s firmou dohodla na uvedení cesty do stavu lepšího...tzn. za 300 tis. Kč (s příspěvkem 200 tis. kč města) vznikne cesta s kvalitnějším povrchem (umožňující např. in-line bruslení) než byla dříve. |
|
Návrat nahoru |
|
|
petra164
|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 8:11 am Předmět: |
|
|
No tak super, to mám radost-a sice to bude kousek pro brusle, ale pro děti ok. Do původního stavu by to asi moc nepomohlo. Protože to byla hrůza i před povolením vjezdu aut.
Díky za odpověď a budeme se těšit na novou cestu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michael Canov
|
Zaslal: st září 02, 2009 7:27 am Předmět: To Petra 164 |
|
|
Dobrý den,
podle informace, kterou jsem právě obdržel, měla by se rekonstrukce provádět v pátek 4.9.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michael Canov
|
Zaslal: so září 05, 2009 6:10 am Předmět: Cesta |
|
|
Provedeno - včera byl položen na cestu asfaltový povrch |
|
Návrat nahoru |
|
|
josef novák
|
Zaslal: so září 05, 2009 7:16 am Předmět: Re: Cesta |
|
|
Michael Canov napsal: | Provedeno - včera byl položen na cestu asfaltový povrch |
Dobrý den!
Ano cesta v parku je položena, včera jsem po ní šel (zdálo se, že byla ještě teplá) , ale to nebránilo některým automobilistům, aby si tudy nekrátily cestu aj směrem od školy na nový úsek k potoku. A divili se, že jsem si já dovolil jim neuhnout-- tak nevím jak to s tou cestou dopadne.
jinak snaha byla, jen to nějak pohlídat. Vím je to běh na dlouhou trať s vandalama a v tom parku to je letitý problém (mám tam garáž a vím o čem mluvím -- plot, lavičky,odpadkové koše atd.). |
|
Návrat nahoru |
|
|
horax
|
Zaslal: so září 05, 2009 4:57 pm Předmět: |
|
|
Vandalismus je vůbec v Chrastavě velký problém, který by musel NĚKDO řešit. MP na vše nestačí a Policie ČR není vůbec vidět v ulicích. |
|
Návrat nahoru |
|
|
petra164
|
Zaslal: po září 14, 2009 7:49 am Předmět: |
|
|
Cesta ok, snad to vydrží i navzdory vandalům. Jinak jsem byla skutečně svědkem, že cestu spravovali VPP, motyčkou okopávaly zbytky asfaltu. Sice u toho držkovaly, že se můj 3letý syn za nima otáčel, ale i tak super...
Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|