Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: út září 15, 2009 6:05 pm Předmět: HODINOVÝ MANŽEL |
|
|
HODINOVÝ MANŽEL Drobné domácí řemeslné práce a opravy - výměna žárovek, oprava kapajících kohoutků a výměna vodovodních baterií, výměna el. zásuvek a vypínačů za modernější typy, montáže osvětlení všeho druhu, opravy ucpaných odpadů, montáže nábytku, sekání trávy křovinořezem, další práce dle dohody. Ceník 1.hodina 230,-, 2.hodina 200,-, 3.a každá další h.190,-+ cena materiálu Ceny jsou smluvní, cesta 5Kč/km. Filip Vávra Chrastava tel.číslo 732 279 087 filip.vavra.87@seznam.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mape
|
Zaslal: út září 15, 2009 8:38 pm Předmět: Re: HODINOVÝ MANŽEL |
|
|
Blanka Vávrová napsal: | HODINOVÝ MANŽEL Drobné domácí řemeslné práce a opravy - výměna žárovek, oprava kapajících kohoutků a výměna vodovodních baterií, výměna el. zásuvek a vypínačů za modernější typy, montáže osvětlení všeho druhu, opravy ucpaných odpadů, montáže nábytku, sekání trávy křovinořezem, další práce dle dohody. Ceník 1.hodina 230,-, 2.hodina 200,-, 3.a každá další h.190,-+ cena materiálu Ceny jsou smluvní, cesta 5Kč/km. Filip Vávra Chrastava tel.číslo 732 279 087 filip.vavra.87@seznam.cz |
A co sex Blanko ?
Mape
PS: nemohl jsem odolat ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: st září 16, 2009 10:15 pm Předmět: To má v popisu práce gigolo. |
|
|
Ne že by syn byl ženatý, ale mám dojem, že by mu to jeho dívka netrpěla.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petra164
|
Zaslal: pá září 18, 2009 1:11 pm Předmět: |
|
|
Tak teď jsem fakt šla do kolen!!! Dloooouho jsem se tak nezasmála!
Přesto synovi přeji úspěch, věřím, že se najdou ženy co by to uplatnily...
Přesto mě to dostalo jako už dlouho NIC!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: so září 19, 2009 12:14 am Předmět: Hodinový manžel |
|
|
Stačí zadat na internetu Hodinový manžel. Když není dost práce, každá šance dobrá. Bohužel to nebyl náš nápad. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kobyla ma maly bok
|
Zaslal: so září 19, 2009 11:02 am Předmět: :D |
|
|
Já si hlavně myslím, pokud je opravdu šikovný a vytrvá, může velmi pomoci v domácnostech především starším lidem.
Ustát nejapnosti asi nebude to nejhorší.
Ať se toho nebojí! Musí ale rozjet reklamní kampaň, aspoň lísteček do každé schránky aj.... Jestli umí, brzy se to bude vědět.
Přeji mu hodně práce a platící zákazníky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: po září 21, 2009 10:13 pm Předmět: Hodinový manžel |
|
|
Děkuji za syna za přání. Zatím začíná, je to pracant a doufám, že mu to alespoň trochu finančně pomůže. Firma, u které pracuje, má práci jen nárazově. Dálkově studuje a potřebuje volné dny na školu a praxi. To je (a vůbec dnes) dost problém při shánění práce třeba ve fabrice. Letáky se chystáme vytisknout, bude si je roznášet. Je jasné, že na netu jsou spíš mladší lidé, kteří si poradí sami. Ale nějak se začít musí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mape
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chrastavák
|
Zaslal: út září 22, 2009 10:08 pm Předmět: |
|
|
Mě by zajímalo,jak za tuto činnost odvádějí daně....protože mezi jejich nabídky služeb připadají i služby,na které je nutno mít živnostenský list s určitým oprávněním,zkouškami a povolením..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: st září 23, 2009 8:02 am Předmět: Hodinový manžel |
|
|
Hodinoví manželé samozřejmě živnostenský list potřebují a syn ho má. Daně zatím nemá z čeho odvádět, protože teprve začíná a zatím má jen výlohy s poplatky za papíry a čekají ho náklady na propagaci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kaaj25
|
Zaslal: po listopad 29, 2021 11:20 am Předmět: Hodinový manžel |
|
|
Ahoj no tak jako, některé ženy co jsou doma sami bez muže a nemusí si poradit s nějakými věcmi a opravami tak je to zajímavá možnost. A s tím sexem je to docela vtipné, ale nevím které ženy by toho tak zneužili Ale zajímá mě váš názor na takové produkty, které zvyšují právě chuť k sexu jak u žen tak i u mužů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|