Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Polakjiri
|
Zaslal: po duben 23, 2018 7:54 pm Předmět: Drtič odpadu |
|
|
Ahojte chci se zeptat ohledně drtiče odpadu, jestli nemáte někdo náhodou navíc hodil by se mi na zahradu a nechci si zbytečně kupovat nový odtuď rád bych ušetřil. Dejte echo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: st duben 25, 2018 10:07 pm Předmět: Drtič odpadu půjčování |
|
|
Také se nám nechce kupovat a tak bych se ráda zeptala, nemá-li město k dispozici na půjčování, nebo nemůže-li pořídit s tím, že lidé by za zapůjčení platili a zároveň by se zmenšil objem zahradního odpadu. Dnes je doba sdílené ekonomiky aj., možná by nebylo marné, kdyby si někdo otevřel půjčovnu s nářadím, i když je mi jasné, že otevírat něco podobného v Babišovsku je trochu kontraproduktivní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peta99
|
Zaslal: čt květen 03, 2018 2:27 pm Předmět: |
|
|
Nechci moc sýčkovat, ale zrovna společnost Franke (z odkazu) toho s drtiči na zahradu moc společného nemá. Pokud vím, tak dělají jen drtiče odpadu do kuchyně (jako například tyhle) Když už jsme ale u toho, tak nějaký štěpkovač na zahradu by se taky hodil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wuticek223
|
Zaslal: čt červenec 19, 2018 10:54 pm Předmět: |
|
|
Já jsem našel dobré drtiče odpadu tady. Myslím si, že to jsou velice dobré drtiče odpadu a doporučuji Vám je. Ale nejsem si jistý zda hledáte drtiče odpadu do kuchyně. Jsem z toho volajaký zmetený. Každopádně tady najdete tu nejlepší kvalitu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|