|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Fifek
|
Zaslal: út únor 12, 2019 11:17 am Předmět: Pronájem párty stanu |
|
|
Hledám někoho v okolí Chrastavy, Liberce, Jablonce, kdo pronajímá párty stany. Jedná se o svatbu, která se bude konat začátkem května. Stan si můžu sám odvézt a postavit. Buď by se mělo jednat o jeden velký stan cca 5x10 m, nebo několik menších párty stanů 3x3, popř. 3x6 m. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zdenda
|
Zaslal: pá duben 12, 2019 9:01 am Předmět: Párty stany |
|
|
Taky jsem něco podobného řešil cca před rokem a nakonec jsem 2 stany koupil s tím, že je využiju i nadále, popř. někomu půjčím, když bude potřeba apod. Ty nůžkové párty stany jsou super, když pořádáš grilovačku, nebo něco podobného a nechceš se spoléhat na to, že yyjde počasí. Ale záleží na tom, jak velké ty stany potřebuješ- v případě velký stanů už to jsou docela pálky a bude rozumnější si jeden půjčit. Ale pokud ti stačí něco menšího, tak opravdu zvaž nákup- já jsem je bral z [url]i-market.cz[/url] ve Varech, což je kousek. Zatím jeden z nich přečkal i menší bouřku a vše je bezproblému, takže můžu jedině doporučit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zdenda
|
Zaslal: pá duben 12, 2019 9:04 am Předmět: |
|
|
Tak ještě jednou- správná adresa je http://i-market.cz/ Pro stan se dá u nich zastavit osobně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|