|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
on.stu
|
Zaslal: po červen 22, 2020 3:24 pm Předmět: Sběrný dvůr - stavební suť |
|
|
Dobrý den,
potřeboval jsem vyhodit kolečko sutě a starého cementu, ale byl jsem ze sběrného dvora vykázán, že to neberete a že s tím mám jít do firmy SEDRUS.
Firmu SEDRUS jsem kontaktoval a bylo mi zde sděleno, že berou za 2,5Kč kg.
Je zajímavé, že po zadání "kam vyhodit cement" nebo suť do vyhledavače, tak všechny stránky (i ty podporované státem) napíší, že do sběrného dvora, případně ty sofistikovanější píší "do sběrného dvora v omezeném množství.
jedno kolečko je podle mého omezené množství, tak nevím proč bych měl někomu dalšímu platit? Už jen z principu nechci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jakub Dvořák
|
Zaslal: st srpen 26, 2020 4:10 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
omlouvám se za zpožděnou odpověď. Kolegyně, která má tento dotaz na starosti má v současné době dovolenou a pravděpodobně Váš dotaz přehlédla.
K Vašemu podnětu. Suť a starý cement není komunální odpad, ale stavební odpad, který nemáme oprávnění převzít.
Pokud je problém s likvidací ještě aktuální, zkuste firmu EUROVIA Liberec, Žitavská ulice, pan Sáblik ? denně od 7:00-16:30 hod. (sobota po předchozí dohodě), tel. 777 343 879, kde by měla být dle našich informací likvidace levnější.
S pozdravem
Mgr. Jakub Dvořák, vedoucí ORM |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|