Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Andýsek1
|
Zaslal: pá leden 15, 2010 10:41 pm Předmět: |
|
|
pokud si tohle čte někdo z pizzerie , nechcete si udělat zdarma webovky např na www.webnode.cz a dát tam vaši nabídku ? to by bylo super a spousta lidí by to využila, takhle se fakt nedozvíme co máte či ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CSA
Založen: 2.12.2008 Příspěvky: 62 Bydliště: Chrastava / Liberec
|
Zaslal: po leden 18, 2010 5:35 pm Předmět: |
|
|
Andýsek1 napsal: | pokud si tohle čte někdo z pizzerie , nechcete si udělat zdarma webovky např na www.webnode.cz a dát tam vaši nabídku ? to by bylo super a spousta lidí by to využila, takhle se fakt nedozvíme co máte či ne  |
Souhlas, taky se připojuji k žádosti o nějaký, alespoň jednoduchý webík se základními informacemi a nabídkou pizzerie ... však to není nic složitého ) _________________ Fotky nejen z Chrastavy najdete na http://www.FotoBanka.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petra164
|
Zaslal: čt leden 28, 2010 1:27 pm Předmět: |
|
|
Tak jídlo z jídelny nerozváží... Což je myslím škoda...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MR.GHOST
|
Zaslal: ne únor 21, 2010 9:27 am Předmět: |
|
|
Předmět: SLIM BAR
Musím pochválit všechny pracovníky SLIM BARU za to , jak se starají o své hosty v době Olympijských her(doufám že dnes na hokeji se tam všichni uvidíme ). Obsluha je slušná, rychlá. Přátelky Vás obsluhuje a bar je celkově dobrým zázemím.
,,Pane Moravec uvědomte si , že SLIM BAR se soustředí na své štamgasty, tak jako každá jiná hospoda , či restaurace. Pokud máte nějaký osobní problém, nebo se Vám tam nelíbí, prostě tam nechoďte. To , že nalévají nezletilým, je hloupost, protože Slim Bar navštěvuji poměrně často a všichni nezletilí pijí nápoje nealkoholické (pokud už tam zavítají). Obsluha je k tomu velmi přísná. Je jasné že styl Slim Baru Vám asi nesedí a jeho klima neodpovídá vašim představám a věku. Pokud budu hovořit za všechny štamgasty, hosty a příznivce SLIM BARU, každý mi potvrdí , že my tam jsme spokojení. NAZDARS MORAVEC |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: út březen 09, 2010 3:24 pm Předmět: Pizzerie |
|
|
Dobrý den,
včerejší rada města mj. vybírala nájemce přízemních prostor v M-klubu (ze strany od Plaváčka). Většinovým rozhodnutím vybrala provozovatele současné pizzerie, který tak nově pronajaté prostory využije pro rozšíření nekuřácké části. Nájemní smlouva bude uzavřena od 1. 4. 2010.
Věřím, že toto rozhodnutí přispěje k dalšímu zkvalitnění (již tak výborných) služeb provozovatele pizzerie na Střeleckém vrchu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CSA
|
Zaslal: út březen 09, 2010 3:32 pm Předmět: Re: Pizzerie |
|
|
Michael Canov napsal: | Dobrý den,
včerejší rada města mj. vybírala nájemce přízemních prostor v M-klubu (ze strany od Plaváčka). Většinovým rozhodnutím vybrala provozovatele současné pizzerie, který tak nově pronajaté prostory využije pro rozšíření nekuřácké části. Nájemní smlouva bude uzavřena od 1. 4. 2010.
Věřím, že toto rozhodnutí přispěje k dalšímu zkvalitnění (již tak výborných) služeb provozovatele pizzerie na Střeleckém vrchu. |
Bezva. Jen by mě zajímalo, kdo ten prostor využije Kdykoli do té pizzerie přijdu, tak je tam víceméně jen obsluha ))) Ale je fakt, že večer tam moc nechodím ... to je tam asi víc lidí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mape
|
Zaslal: út březen 09, 2010 8:47 pm Předmět: Re: Pizzerie |
|
|
CSA napsal: | Bezva. Jen by mě zajímalo, kdo ten prostor využije Kdykoli do té pizzerie přijdu, tak je tam víceméně jen obsluha ))) Ale je fakt, že večer tam moc nechodím ... to je tam asi víc lidí. |
Ahoj,
když dělám doma tak si sem občas zajdu pro jídlo (hotovky) a v době oběda je tady vždy plno. Večer to vidím jen když parkuju auto a jdu kolem a většinou tam někdo je.
Ale třeba jsem se jen trefil do dobrých dnů (pro pizzerii)
Mape |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elizabeth
|
Zaslal: čt duben 08, 2010 9:24 pm Předmět: pizza online |
|
|
Ahoj,
nedávno jsem objevila http://www.pizzaporuba.cz ,kde si mohu sama vyrobit pizzu a douvezou mi ji až domů.
Když se mi nechce vařit, je pizzaporuba správná volba  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lomax
|
Zaslal: čt duben 08, 2010 10:00 pm Předmět: Re: pizza online |
|
|
Elizabeth napsal: | Ahoj,
nedávno jsem objevila http://www.pizzaporuba.cz ,kde si mohu sama vyrobit pizzu a douvezou mi ji až domů.
Když se mi nechce vařit, je pizzaporuba správná volba  |
To si snad děláš srandu, ne???? To jako si objednáváš pizzu v Ostravě?
Se probuď tohle je Chrastava "kousek" od Olomóce
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CSA
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 7:39 am Předmět: Re: pizza online |
|
|
lomax napsal: |
To si snad děláš srandu, ne???? To jako si objednáváš pizzu v Ostravě?
Se probuď tohle je Chrastava "kousek" od Olomóce
 |
Normální ubohá reklama ne? Pizzu si objednat nemusíme, hlavně že jim klikneme a zvýšíme návštěvnost jejich webu ...  _________________ Fotky nejen z Chrastavy najdete na http://www.FotoBanka.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CSA
|
Zaslal: čt duben 22, 2010 3:33 pm Předmět: Dotaz na provozovatele pizzerie Sedmé nebe |
|
|
Zdravim, nevim jestli tuto diskusi čte i majitel zmíněné pizzerie, ale měl bych jeden dotaz (a možná nebudu sám, koho by to zajímalo).
Střídá se u Vás více kuchařů, nebo jak si lze vysvětlit to, že jednou (většinou) je pizza naprosto dokonalá a nelze jí opravdu nic vytknout a podruhé je stejná pizza naprosto jiná (jak surovinami, tak zpracováním, stejné je snad jen těsto)? Ne že by byla vyloženě špatná, ale už jsem si u Vás zvykl na podstatně vyšší standart
Už se nám to stalo podruhé (naposled včera, ve středu večer). Poprvé jsem to měl za nějaký úlet, ale asi to není tak úplně ojedinělé.
Tak by mě docela zajímalo, jak to tam funguje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petra164
|
Zaslal: po květen 10, 2010 9:00 pm Předmět: Re: Dotaz na provozovatele pizzerie Sedmé nebe |
|
|
CSA napsal: | Zdravim, nevim jestli tuto diskusi čte i majitel zmíněné pizzerie, ale měl bych jeden dotaz (a možná nebudu sám, koho by to zajímalo).
Střídá se u Vás více kuchařů, nebo jak si lze vysvětlit to, že jednou (většinou) je pizza naprosto dokonalá a nelze jí opravdu nic vytknout a podruhé je stejná pizza naprosto jiná (jak surovinami, tak zpracováním, stejné je snad jen těsto)? Ne že by byla vyloženě špatná, ale už jsem si u Vás zvykl na podstatně vyšší standart
Už se nám to stalo podruhé (naposled včera, ve středu večer). Poprvé jsem to měl za nějaký úlet, ale asi to není tak úplně ojedinělé.
Tak by mě docela zajímalo, jak to tam funguje  |
Máme taky podobnou zkušenost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elizabeth
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 8:58 pm Předmět: Pizzerie Marná Sláva |
|
|
Našla jsem skvělou pizzerii se skvělou pizzou.
www.marnaslava.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lomax
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 9:13 pm Předmět: Re: Pizzerie Marná Sláva |
|
|
Neklikat, je to další reklama |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kobyla ma maly bok
|
Zaslal: st červen 09, 2010 12:25 pm Předmět: Re: Pizzerie Marná Sláva |
|
|
Z Ostravy rozveze až do Chrastavy, tomu říkám, jsou zapálení pro věc.
D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|