Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mape
|
Zaslal: čt březen 18, 2010 8:51 pm Předmět: Cestičky na Střeleckém Vrchu |
|
|
Dobrý den,
dnes jsem se prošel po sídlišti a napadlo mě, že by možná nebylo od věci "zlegalizovat" vyšlapané cestičky a to zejména mezi novými a starými paneláky. Ona tam totiž žádná jiná cesta vlastně ani nevede. Buď je obejdete celé zleva, nebo zprava ... nebo prostě musíte přes trávník (aktuálně bláto).
Nemám na mysli nic velkého. Podle mě by úplně stačila jedna řada velkých dlaždic tam kde je již dnes vyšlapáno. Takových cest tam není moc ... Dvě tři mezi paneláky .. jedna kolem restaurace U Plaváčka.
Neuvažuje město do budoucna o něčem podobném ?
Díky
Mape |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: čt březen 18, 2010 9:15 pm Předmět: Cestičky na Střeleckém Vrchu |
|
|
Takhle už to někde ve světě funguje. Nechají lidi cestičky vyšlapat a pak teprve vystavějí chodníky. A funguje to. Třeba se nějaká koruna najde, i když v téhle době... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr Bezvoda
|
Zaslal: pá březen 19, 2010 8:50 am Předmět: Střelecký vrch - cestičky |
|
|
Dobrý den.
Vzhledem k tomu, že sám na Střeleckém vrchu bydlím a po zmiňovaných "neoficiálních "cestičkách také chodím jsem si vědom jejich stavu, který je, a to hlavně v tomto období, velmi žalostný.
V první řadě si necháme zpracovat cenovou nabídku na položení zatravňovacích dlaždic a na základě této nabídky rozhodneme o řešení tohoto stavu.
Děkujeme za podnět.
S pozdravem Petr Bezvoda (správa majetku) 721 583 374 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mape
|
Zaslal: pá březen 19, 2010 9:01 am Předmět: Re: Střelecký vrch - cestičky |
|
|
Petr Bezvoda napsal: | Dobrý den.
Vzhledem k tomu, že sám na Střeleckém vrchu bydlím a po zmiňovaných "neoficiálních "cestičkách také chodím jsem si vědom jejich stavu, který je, a to hlavně v tomto období, velmi žalostný.
V první řadě si necháme zpracovat cenovou nabídku na položení zatravňovacích dlaždic a na základě této nabídky rozhodneme o řešení tohoto stavu.
Děkujeme za podnět.
S pozdravem Petr Bezvoda (správa majetku) 721 583 374 |
Díky za odpověď ... napadlo mě jestli by nebylo možné využít služeb nezaměstnaných spoluobčanů, kteří by možnost přivýdělku možná přivítali (někteří ) a snížit tak celkovou cenu.
Mape |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CSA
Založen: 2.12.2008 Příspěvky: 62 Bydliště: Chrastava / Liberec
|
Zaslal: pá březen 19, 2010 10:54 am Předmět: |
|
|
Já sem určitě taky pro výstavbu jednoduchých cestiček tam, kde zkušenosti (mnohé šlápoty v bahně) ukazují, že to má smysl Fajn nápad. _________________ Fotky nejen z Chrastavy najdete na http://www.FotoBanka.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petrtlach
|
Zaslal: so březen 20, 2010 3:39 pm Předmět: |
|
|
Naprosto souhlasím s tím, aby se cestičky nějak vyřešily, sídliště leží na bývalých rozbahněných loukách a než člověk dojde k autobusu, tak vypadá jako by prošel močálem, pokud zrovna neobejde celý blok po chodníku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|