|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zdendainfo
|
Zaslal: čt květen 11, 2023 5:07 pm Předmět: Pošta ,je potřebná? |
|
|
9.5. jsem dostal od kamaráda SMS,vyzvedl-li jsem si balíček, který mi posílal, odpověděl jsem mu,o ničem nevím,prý je to delší čas,odebral jsem se tudíž na poštu, vystál 12 minut ve frontě a dozvěděl jsem se,že balíček byl doručen 24.4. Na můj dotaz, proč o tom nevím, jednoduchá odpověď....nejsme povinní dávat upozornění... Takže pro všechny čtenáře fóra...1xmesicne zajděte na poštu a ptejte se,nemate-li zásilku a pro pana starostosenatora, POTŘEBUJEME OPRAVDU V CHRASTAVĚ POŠTU? _________________ zdendainfo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petrtlach
|
Zaslal: čt únor 22, 2024 2:07 am Předmět: Re: Pošta ,je potřebná? |
|
|
zdendainfo napsal: | 9.5. jsem dostal od kamaráda SMS,vyzvedl-li jsem si balíček, který mi posílal, odpověděl jsem mu,o ničem nevím,prý je to delší čas,odebral jsem se tudíž na poštu, vystál 12 minut ve frontě a dozvěděl jsem se,že balíček byl doručen 24.4. Na můj dotaz, proč o tom nevím, jednoduchá odpověď....nejsme povinní dávat upozornění... Takže pro všechny čtenáře fóra...1xmesicne zajděte na poštu a ptejte se,nemate-li zásilku a pro pana starostosenatora, POTŘEBUJEME OPRAVDU V CHRASTAVĚ POŠTU? |
to je jak já, že jsem se dozvěděl o tom, že mám balíček na poště až díky sledování zásilky z Číny, protože pošta na mě hodila bobek. Jindy (na Vánoce 2023) zase napsala pošta, že balíček byl doručen, ale objevil se náhodně pod rohožkou ve 3 patře za 4 další dny
No a ve frontě tam byl důchodce, kterému museli znovu vytisknout SIPO, protože prostě nepřišlo... prý nemoc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|