|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jakr
|
Zaslal: ne srpen 22, 2010 4:52 pm Předmět: Dětské hřiště sídliště |
|
|
Dobrý den,
je mi jasné, že město má teď asi spoustu starostí kvůli záplavám, ale i přesto mi to nedá a musím napsat o dětském hřišti na sídlišti. Místo toho, aby si to hřiště užívaly malé děti, slézají se tam spoluobčané tmavé pleti v pubertálním věku a ničí to tady. Zůstávají tam po nich odpadky i přesto, že je hned vedle koš, obtěžují blbými řečmi kolemjdoucí, lezou po prolejzačkách apod., které na jejich hmotnost nejsou stavěné a slušné děti ze sídliště nemají šanci si tam pořádně hrát, už jen z toho důvodu, že maminky tam s nimi nechtějí chodit, když je všude slyšet jejich vulgární slovník. Zkrátka bych chtěla poprosit, jestli by bylo možné, aby městská policie jednou za čas přijela a zkontrolovala tento problém. Děkuji Zejdová  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: ne srpen 22, 2010 5:16 pm Předmět: To: Jakr |
|
|
Dobrý den,
omlouvám se, že nyní je ze strany MP Střelecký vrch včetně dětského hřiště zanedbáván. Po normalizaci situace (cca za 14 dní) se bude Vámi vyřčnému problému věnovat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
newman
|
Zaslal: ne srpen 22, 2010 6:48 pm Předmět: Re: Dětské hřiště sídliště |
|
|
Jsem přesvědčen o tom že nejenom já, ale všichni co bydlí kolem vody vám závidí vaše starosti ...
...................................................................................
Jakr napsal: | Dobrý den,
je mi jasné, že město má teď asi spoustu starostí kvůli záplavám, ale i přesto mi to nedá a musím napsat o dětském hřišti na sídlišti. Místo toho, aby si to hřiště užívaly malé děti, slézají se tam spoluobčané tmavé pleti v pubertálním věku a ničí to tady. Zůstávají tam po nich odpadky i přesto, že je hned vedle koš, obtěžují blbými řečmi kolemjdoucí, lezou po prolejzačkách apod., které na jejich hmotnost nejsou stavěné a slušné děti ze sídliště nemají šanci si tam pořádně hrát, už jen z toho důvodu, že maminky tam s nimi nechtějí chodit, když je všude slyšet jejich vulgární slovník. Zkrátka bych chtěla poprosit, jestli by bylo možné, aby městská policie jednou za čas přijela a zkontrolovala tento problém. Děkuji Zejdová  |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|