Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kačenová
|
Zaslal: st srpen 25, 2010 12:00 pm Předmět: Spoje do Andělské Hory |
|
|
Dobrý den, vím, že máte teď spoustu jiných starostí, ale zajímalo by mne, jak to vypadá se spoji do Andělské Hory?
Vím, že na trati Liberec - Chrastava nejezdí vlaky, ale proč nemůže svážet lidi z a do Andělské Hory nějaký minibus, když se autobus nemá kde otočit? Bývalo to tak při mnohých výlukách a teď to najednou nejde Na vlakovém nádraží není ani zmíňka otom, že se sem nejezdí. Jednání ČD v tomto případě mi přijde opravdu nevhodné. Děkuji za případnou odpověď Helena Kačenová |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: st srpen 25, 2010 5:16 pm Předmět: Poznámka k minibusům |
|
|
Ještě jednou dobrý den,
jen malá poznámka k minibusům. Paní Kačenová uvádí, že to jindy jde a nyní ne...no ano to má svoji logiku. Jindy probíhají výluky jednotlivě a minibusy jsou k dispozici. Nyní při povodních bylo na různých linkách potřeba velké množství minibusů, které nemá ČSAD Liberec k dispozici. Až nyní se podařilo získat minibusy od jiného dopravce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačenová
|
Zaslal: st srpen 25, 2010 8:35 pm Předmět: |
|
|
Dobrý večer,
moc děkuji za odpověď. Opravdu rozumím tomu, že je nyní jiná situace. Akorát jednání ČD by mohlo být trošku jiné... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: st srpen 25, 2010 9:11 pm Předmět: To: paní Kačenová |
|
|
Dobrý den.
Ohledně jednání resp. nejednání ČD máte můj plný souhlas. Nám na radnici ČD také nic - absolutně nic - neoznámily. Komunikuje jen Odbor dopravy KÚ Libereckého kraje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frigo
|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 4:28 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
právě jsem se doslechl že v pondělí a v úterý 30. a 31.srpna má být od rána do večera omezen průjezd osobním automobilům z důvodu opravy železničního přejezdu (ten na kterém se usiluje o zřízení závor).
Samotnému se mi to zdá jako pouhá fáma neboť u přejezdu nebyly předem osazeny jakékoliv cedule s touto informací.
Neslyšel jste o tom také někdo nebo je to opravdu pouhá fáma?
Díky za informaci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 5:45 pm Předmět: To: Frigo |
|
|
Je dost možné ba pravděpodobné, že tomu tak opravdu bude. Též jsem to slyšel, ale vzhledem k tomu že jsme tuto informaci neobdrželi oficiálně, nechtěl jsem zveřejňováním vytvářet zmatky. Je pravděpodobné, že samotné dráhy (vzhledem k nasazení veškeré jejich techniky do nejrůznějších míst) do poslední chvíle sami nevědí přesný termín a proto žádné informace (osazením cedulí apod.) ČD dosud nevydaly. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frigo
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 8:31 pm Předmět: |
|
|
přejezd v Andělské Hoře byl dnes v pondělí opravdu uzavřený, podle vedoucího dělníků kteří přejezd čistili by to měli stihnout během pondělka, při nepředpokládaných problémech to chtěli dodělat v úterý(ptal sem se jich v 15:00).
Mno a pro všechny z Andělské Hory jedna jistě příjemná zpráva pokud budou cestovat do a z Liberce:
http://liberecky.denik.cz/zpravy_region/vlaky20100830.html |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|