Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Michael Canov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: út září 28, 2010 10:36 pm Předmět: Benefice pro MŠ Chrastava |
|
|
Včera tj. 27. září se uskutečnila benefice pro MŠ Chrastava ve Frenštátě pod Radhoštěm. Vzhledem ke stavu vod jsem se nemohl tohoto koncertu zúčastnit, nicméně zúčastnila se ho osobně paní ředitelka MŠ Bc. Helena Hochmanová a za město vedoucí Společenského klubu paní Zita Václavíková, které pozdravili účastníky Benefice. Dle jejich informací byla benefice úžasná. Dar ve výši 320 tis. korun byl formou symbolických šeků předán paní ředitelce. Osobně jsem měl možnost naplněný sál též oslovit formou telefonického vstupu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zdeněk Sychra
|
Zaslal: st září 29, 2010 9:10 am Předmět: Re: Benefice - odkaz včetně videa |
|
|
to je super, ze se podarilo ziskat dalsi penize.
chtel bych se zeptat - existuje uz nejaka predstava o terminu zprovozneni skolky? Muzete Vy nebo pani reditelka poodhalit co vsechno se opravuje, co uz se podarilo opravit a co je v planu stihnout do otevreni?
Mezi lidmi koluji ruzne informace, informace od zdroje jsou vzdy ale nejlepsi.
Slo by i prubezne (treba 1x za tyden) uvest, zda vse bezi hladce, nebo se planovany termin posouva?
dekuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: st září 29, 2010 7:07 pm Předmět: To: Zdeněk Sychra |
|
|
Dobrý den,
poprvé školka bude zprovozněna částečně pro volby jako volební místnost (15. až 16. října).
Nejdřívější datum otevření je právě ihned po tomto datu (spíše to ale vidím na začátek listopadu).
Ve školce se pracuje intenzivně - dnes jsem málem paní ředitelku v pracovním mezi řemeslníky ani nepoznal
Vše v přízemí bylo vyplavené a tudíž se dělají podlahy atd. a také ve sklepě - kotle se musí dát nové (a jinam) - též se musí dát do pořádku zahrada a opět vybudovat plot.
Moc se omlouvám, ale nechtějte prosím ode mně on-line přenos, o informace prosím žádejte průběžně paní ředitelku tel. do školky v Nádražní budově či osobně, je tam prakticky pořád |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|