Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jabadadoo
|
Zaslal: čt říjen 07, 2010 10:47 am Předmět: Povodňové Chrastavské listy |
|
|
Chci se zeptat jestli v dohledné době budou Povodňové Chrastavské listy v archivu na webu vzhledem k malému počtu výtisků. Děkuju  _________________ Plecháč Jan |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: čt říjen 07, 2010 5:58 pm Předmět: To: jabadaoo |
|
|
Ahoj - máš pravdu 2 tis. kusů asi stačit nebude.
Dal jsem pokyn našim pracovníkům, aby je, co to technicky bude možné, Povodňové listy zveřejnili (zároveň si uvědomili, že se nám to zveřejňování listů na webu vůbec nějak zaseklo (naposledy březen a květen) http://www.chrastava.cz/chrlisty/index.htm , tak to snad nějak v dohledné době napravíme. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jabadadoo
|
Zaslal: čt říjen 07, 2010 7:13 pm Předmět: to Michael Canov |
|
|
Moc děkuju za odpověď, na zpoždění "standartních" Chrastavských listů jsem upozorňovat v této souvislosti ani nechtěl, jedná se mi hlavně o možnost zaslat alespoň odkaz na tento speciální výtisk Ch.L. mé dceři Andree, která se stala v těchto listech "dopisovatelkou" - článek "Povodně 2010 - školní práce na téma zážitek z prázdnin". Ještě jednou dík. Honza _________________ Plecháč Jan |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: pá říjen 08, 2010 8:19 pm Předmět: Dotisk Povodňových Chrastavských listů |
|
|
Z důvodu obrovského zájmu o Povodňové Chrastavské listy bude vyhotoven dotisk ve výši 1 tis. kusů, který bude od středy 13. října k dispozici v infocentru.
Od pondělí by měly být tyto Povodňové listy i v elektronické podobě na webu v sekci Chrastavské listy http://www.chrastava.cz/chrlisty/index.htm . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jabadadoo
|
Zaslal: po říjen 11, 2010 6:30 pm Předmět: Díky |
|
|
Děkuji za zveřejnění momiřádných Povodňových Chrastavských listů přesně dle slibu.  _________________ Plecháč Jan |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jabadadoo
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 4:52 am Předmět: |
|
|
Jen bych chtěl podotknout že ve zveřejněných Povodňových Ch.L. chybí stránka 4  _________________ Plecháč Jan |
|
Návrat nahoru |
|
 |
loucka
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 7:42 am Předmět: Povodňové Chr.listy |
|
|
Tiskárnu jsem informoval o chybě v souboru. Po dodání opravy bude zaktualizováno. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|