|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tomáš Balatka
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 9:52 am Předmět: Rada ohledně parkování |
|
|
Dobrý den, mám otázku na Vás pane starosto. Neuvažovali jste o tom, že by jste alespoň přes zimu povolili stání na náměstí bez PH ? Nebo prosím o radu, myslím že pomůže i jiným, kde mám parkovat ? Bydlím ve frýdlantské ulici, téměř na začátku u náměstí. Většinou to vyjde tak, že přijedu z práce kolem 4 tak není problém do rána stát na náměstí, ale v zimním období budu často doma i přes den, a tady je bohužel kámen úrazu. Já prostě nevím kde mám stát. Na náměstí nemůžu,na parkovišti u elektra je imrvere plno, na mini parkovišti (kde se začíná stát už ve dvou řadách) u bývalého Lucky baru plno a přes den tam pracují a stojí i bagry. Ted začíná sněžit takže i tam to bude bezpředmětné nebot se zde neprohrábává. Všude samé silniční práce (zaplaťpánbůh) ovšem tím pádem i parkoviště bývalé u vody fuč. V parku u Fuchrichova domu to demolovat nechci, tam to demolují občas jiní. No a u bytovek je zákaz vjezdu všem, co tam nebydlí. Děkuji,ale mě opravdu nic nepadá....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 12:38 pm Předmět: To: Tomáš Balatka |
|
|
Dobrý den,
omlouvám se za upřímnost, ale neuvažoval.
Pokud mohu poradit, tak je možné parkovat vedle muzea. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomáš Balatka
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 2:31 pm Předmět: Re: Rada ohledně parkování |
|
|
[quote="na parkovišti u elektra je imrvere plno[/quote] No bude to každopádně zajímavé  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|