| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma   | 

| Autor | 
		Zpráva | 

Jabadadoo

| 

Zaslal: pá prosinec 10, 2010 5:00 pm    Předmět: Díra na silnici u Penny | 
				     | 

| 

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat co se bude dělat s dírou na ul. Nádražní u Penny. Je tam díra hluboká pomalu jak Macocha, jel jsem tam ve středu navečer, na silnici se valila voda, díra nebyla vidět, samozřejmě jsem do ní vlítnul a utrhnul jsem si zavěšení levého předního kola. Stál jsem tam dvě hodiny než se nám podařilo auto natáhnout na podval...škoda je celkem 5500,- Kč a tu mi jistě nikdo nezaplatí    . Díra není ničím označená...je to tam o hubu. Nehledě na to, že podle vyjádření kluků ze servisu nejsem první který si nějakou tu škodu na té díře udělal.      _________________ Plecháč Jan | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

petr

| 

Zaslal: pá prosinec 10, 2010 6:13 pm    Předmět:  | 
				     | 

| 

pokud díra není označena majitel komunikace Ti opravu musí zaplatit - doufám, že máš fotografie z místa a blízkého okolí - my ji předevčírem téměř vyžrali taky  ( | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

Tomáš Balatka

| 

Zaslal: so prosinec 11, 2010 12:06 pm    Předmět:  | 
				     | 

| 

| Souhlasím, já do ní vlítnul taky ! A není to záležitost pár dní, je tam už nejmíň 2 týdny. | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

Petr Bezvoda

| 

Zaslal: út prosinec 14, 2010 7:38 am    Předmět:  | 
				     | 

| 

Dobrý den.

Dnes jsem byl zástupcem správce komunikace (KSSLK) ubezpečen o provedení opravy Vámi zmiňované díry balenou směsí a to dnes, nejpozději zítra.

S pozdravem Petr Bezvoda (správa majetku) tel. 721 583 374 | 

| 

| Návrat nahoru | 
		 | 

| 

|