Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tomáš Balatka
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 5:07 pm Předmět: ž |
|
|
Mohu se jen optat jakou vyhlášku tím auta porušují ? (ted opravdu netuším, zda tam je zákaz zastavení)
Jinak tedy prosím retardéry do Frýdlantské, do Žitavské. do Liberecké.
Ne tak vážně.................je to blbost, nádražní sice svádí jet rychleji, ale neříkejte mi, že se tam jezdí stále 50 a výš.................
Přechod, dobrá věc. Toť jasné , značka pozor děti , je tam ?
Víte TČ je třeba stále dodělat spousty jincýh věcí, nebo už jste zapomněli ? Chybí mosty, někde stále nejsou hotové silnice, pobřežní atd.
Tak se tu přestante hádat kvůli blbému retardéru, který tu jaktěživ nebyl a ani nebude......
Příkláním se k těm 20 sekundám,ale to snad vydržíte ne ? A od léta kamiony z nádražní skoro zmizí............ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chrastavák
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
Pokud jste absolvoval autoskolu,tak by jste mel vedet,ze:
Při stání musí zůstat volný alespoň jeden jízdní pruh široký nejméně 3 m pro každý směr jízdy; při zastavení musí zůstat volný alespoň jeden jízdní pruh široký nejméně 3 m pro oba směry jízdy.
paragraf 25 ods.3
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomáš Balatka
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 8:53 pm Předmět: |
|
|
To samozřejmě vím chytráku, ale možná by jste si to tam měl jít změřit ! Jestli jste nepochopil pointu.........schválně jsem se proto ptal pouze na značku! To bohužel jen Vám nedošlo........ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frigo
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
Kdyby nebylo aut odstavených po stranách ulice a řidičů kteří neví že pokud je překážka na jeho straně vozovky tudíž musí on dát přednost protijedoucímu vozu , nepřišel bych u auta o zrcátko které mi urazil protijedoucí zřejmě velice spěchající řidič a ani neměl tu slušnost zastavit.
Zaparkovaná auta u školky mě osobně vadí a vadit budou, proto jsem za zřízení přechodu pro chodce a městská policie (mimochodem máme ji ještě vůbec?) bude mít alespoň ráno a odpoledne co dělat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomáš Balatka
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 9:27 pm Předmět: |
|
|
Já Vás rozhodně chápu, obzvláště když to parkoviště je opravdu kousek......Něco jiného kdyby tam nebylo.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chrastavák
|
Zaslal: so leden 08, 2011 7:02 am Předmět: |
|
|
Heledte chytaku...pokud,kdyz tam stoji auto a zbyvaji tam dva pruhy siroke 3 metry,tak jste dobry.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tomáš Balatka
|
Zaslal: so leden 08, 2011 10:27 am Předmět: |
|
|
radši mlčím, s Váma nemá smysl diskutovat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lomax
|
Zaslal: so leden 08, 2011 12:44 pm Předmět: |
|
|
@Chrastavák: naproti školce je parkoviště? tvl a kde, myslíš jako na tom soukromým pozemku?...když už tady taháš paragrafy, tak by jsi měl vědět, že používání soukr pozemku bez povolení majitele je nelegální....takže lidi maj parkovat kde?
zase vychladni a zjisti si nejdřív fakta a pak plkej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chrastavák
|
Zaslal: so leden 08, 2011 12:50 pm Předmět: |
|
|
lomax...zklidnete se s tema vyrazama...ok?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frigo
|
Zaslal: so leden 08, 2011 2:59 pm Předmět: |
|
|
že Vám to stojí za to na lomaxe vůbec reagovat.
S takovýmto člověkem nemá smysl diskutovat, Vy mu vykáte, on Vám drze tyká...
Než bych si od lidí kteří budí zdání že všechno ví, všude byli a od všeho mají klíče nechal kazit náladu tak si je zkrátka dám do ignorace. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lomax
|
Zaslal: so leden 08, 2011 4:19 pm Předmět: |
|
|
@ frigo: on mi tu taky tyká tak co...hlavně že ty jsi pochytil všechen rozum a znáš všechno nejlíp
@chrastavák: prosim tě a s jakým výrazem se mám klidnit? pravidla fora jsem neporušil, nikomu nenadávám, tak nvm co máš za problém
jo hoši, koukám že nemáte na to téma co říct a teď už hážete špínu na mě, že vím všechno a vy nic ;o)))
už mě neba bejt dokonalej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
newman
|
Zaslal: so leden 08, 2011 5:55 pm Předmět: parkoviště |
|
|
lomaxi, jsem přesvědčen o tom, že kdyby komukoli z majitelů BREMi vadilo že jim auta parkujou na pozemku tak je tam dávno zákaz parkování nebo oplocení
........................................................................................
lomax napsal: | @ frigo: on mi tu taky tyká tak co...hlavně že ty jsi pochytil všechen rozum a znáš všechno nejlíp
@chrastavák: prosim tě a s jakým výrazem se mám klidnit? pravidla fora jsem neporušil, nikomu nenadávám, tak nvm co máš za problém
jo hoši, koukám že nemáte na to téma co říct a teď už hážete špínu na mě, že vím všechno a vy nic ;o)))
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
lomax
|
Zaslal: so leden 08, 2011 8:04 pm Předmět: Re: parkoviště |
|
|
Ano to máš pravdu, ale nemůže se na to spoléhat...nikdy se neví, kdy jim dojde trpělivost a začnou ho pronajímat nebo dokonce tam dají zákaz parkování...btw, kdysi tam zákaz byl ;o) a taky to nikomu nevadilo, že rodiče staví auta u školky apod....jo a ještě jedna věc...když byly volby, kolik z vás tam jelo autem a nechalo to u školky? tam těch aut bylo pomalu až k majbe a to byl každej zticha, co ;o)))
Takže nějaký alibismus ve smyslu, že tam je parkoviště není namístě
Toť vše z mé strany k tomuto tématu...teď si tu pište a vymýšlejte scénáře, jak by to mohlo být KDYBY...
newman napsal: | lomaxi, jsem přesvědčen o tom, že kdyby komukoli z majitelů BREMi vadilo že jim auta parkujou na pozemku tak je tam dávno zákaz parkování nebo oplocení
........................................................................................
lomax napsal: | @ frigo: on mi tu taky tyká tak co...hlavně že ty jsi pochytil všechen rozum a znáš všechno nejlíp
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chrastavák
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 12:13 am Předmět: |
|
|
Tak,jak koukam,chytrolin z Andelohorsky to vse vymyslel..Vsichni muzou porusovat vyhlasku a pokud se to ostatnim ridicum nelibi,at si jezdi jinudy...
Dobry...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
deon
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 7:49 am Předmět: |
|
|
pro lomax: mít problémy rozvinutý puberty je někdy legrační... myslím ve 12-cti letech. v tvém případě je to trapný. když nemáš co, tak prosím raději nepiš.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|