Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Nádražní ulice
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lomax

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 10:10 am    Předmět: Citovat

já jsem nic nevymyslel, ale vy očividně nemáte co na práci, nemáte už žádný argumenty a teď se akorát serete do mě. to je typická vlastnost dětí, když už nemá co říct, tak začne urážet, nadávat a kopat kolem sebe... takže nevím kdo má zastydlou pubertu
@deon: ANO, akorát jsi ukázal svou míru inteligence a vyplé rádio má větší význam než tvůj ubohý příspěvek

Jestli chcete nadále urážet a tak si na to vytvořte vlastní topic, aby když už někdo z kompetentní lidí to bude číst, ať se nemusí probírat braky a neopodstatněnými urážkami na moji osobu...Deone, proč se vůbec navážíš do tohodle tématu, když bydlíš na střeláku?...jsi kamarád Chrastaváka, co...ten sice jezdí do Irausy, ale ty? hmm
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
deon

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 6:49 pm    Předmět: Citovat

Mladý muži.

přečti si laskavě to vše, co jsi tady na fóru nab-lil a pak se můžem bavit o tvé inteligenci. jsi taková malá ukňouraná drbna. na andělohorskou to mám tak 200 m. pokuď vím, tak tvůj " dobréj" kamarád Michal tu uvedl i tvé ctené jméno, tak važ výrazy. když nemáš co, tak prosím raději nepiš.
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
nazdar !
Mihuna

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 7:40 pm    Předmět: Citovat

Deone Vaše nenápadné skryté výhružky o jméně jsou celkem ubohé a trapné. Tímto argumentují opravdu jen ubožáci. Neumíte rešit věci jako chlap ? Baba jste tu VY !!!!! Cool
lomax

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 8:46 pm    Předmět: Citovat

deon napsal:
Mladý muži.

přečti si laskavě to vše, co jsi tady na fóru nab-lil a pak se můžem bavit o tvé inteligenci. jsi taková malá ukňouraná drbna. na andělohorskou to mám tak 200 m. pokuď vím, tak tvůj " dobréj" kamarád Michal tu uvedl i tvé ctené jméno, tak važ výrazy. když nemáš co, tak prosím raději nepiš.
nazdar !

A co jako? to se mám z tebe postavit na hlavu? mě to je jedno kde bydlíš a je mi totálně u rici co si o mě myslíš...
jen se zamysli sám nad sebou a přečti si ty hovna co jsi sem napsal ty...celých 6 hoven
deon

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 8:49 pm    Předmět: Citovat

bez komentáře...
newman

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 6:06 am    Předmět: Stanislav Prade Citovat

Ano, to je pravda. Starostovi vytekli nervy a takhle reagoval:

Zaslal: ne září 05, 2010 4:17 pm Předmět: To: Dodatek k lomaxovi

--------------------------------------------------------------------------------
Lomaxi, lomaxi alias Stanislave Prade z Andělohorské (ročník 1983) budeme všichni rádi, když budete napříště hlásit všechny nedostatky hrdě pod svým pravým jménem.

Velmi dobře jsem znal Vašeho staršího bratra Roberta a dodneška na něj vzpomínám jako na jednoho ze svých nejlepších žáků z dob, kdy jsem v Chrastavě učil. Ne prospěchem, ale charakterem. Chodil do sedmé třídy, když jsem zde v roce 1984 nastoupil jako kantor. Robert byl naprosto skvělý a pracovitý, jezdil se mnou prakticky na všechny mimoškolní akce i na tábory (a to ještě i několik let poté co ze základky vyšel). Ve škole mě několikrát pomáhal opravovat přívody vody atd. atp. Přitom to byl klasický průšvihář....měl však úroveň a nikdy se neschovával při řešení nějakého problému za anonym.
.....................................................................................
deon napsal:
Mladý muži.

nazdar !
lomax

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 10:21 am    Předmět: Citovat

Newman, a můžeš mi říct, proč se porád navážíš do mě? tu se snad řešil problém ohledně školy a ne mě, takže absolutně nechápu, proč sem taháš něco co bylo.
Tohle dělaj akorát ubožáci, prostě už nemáš co dodat na tema školky a teď už jenom kopeš nohama kolem sebe a snažíš se bejt důležitej, že jsi objevil kdo jsem...BRAVO KAPITÁNE AMERIKO, BRAVO, to bylo opravdu těžké

Ať Michalovi nervy tekly či né, to mi je jedno, ale dosáhl jsem toho co jsem potřeboval, ikdyž jsem si pak musel sypat popel nahlavu, ale účel to splnilo...to je umění, uznat chybu a dokázat se omluvit,

Si můžete myslet, že jsem 12-letej rozmazlenej fracek, ale narozdíl od Vás se dokážu omluvit a uznat porážku, za to vy NEEE...hlavně že budu prskat a nadávat, že... Pak mi tu nevykládejte kdo je baba a chlap, ju

Tímhle absolutně končím a teď si tu pište a urážejte co chcete, ale jen se pak nedivte, když příjde obsílka
deon

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 10:35 am    Předmět: Citovat

Tímhle absolutně končím a teď si tu pište a urážejte co chcete, ale jen se pak nedivte, když příjde obsílka[/quote] Idea Idea Idea

Mladý muži.
budeme rádi, když ten slib dodržíš.

Děkujeme.
Mihuna

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2011 12:11 pm    Předmět: Citovat

Newman : Moc nechápu Váš příspěvěk vytažený se starého vlákna, který úplně ale úplně postrádá smysl. To jste ze sebe chtěl udělat machýrka , že na někoho něco máte ? Co takhle se představit sám, když už představujete někoho jiného ?
Podejte se s Deonem ruce a jděte stavět retardér. Zdar. Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Přejdi na: