Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Most
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
GKCHRASTAVA

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 2:53 pm    Předmět: Citovat

Tak pro změnu dnes v 14:35 mě vycouval nákladní vůz v protisměru na mostě. Vůz patří firmě AUTODOPRAVA ALEŠ JAHODA, RUMBURK. A když jsem se ho zeptral jsetli mu nevadí, ž je v jednosměrce, tak mi začal sprostě nadávat a vytahovat z auta????? Myslíte si, že MP by se tam mohla postavit a v exponovaných čase na to dohlédnout? Nebo je přednější vidět vozdlo MP v Libereci v Plazze? Vzhledem k tomu, že obousměrnný provoz jak ukazuje situace je možný, přestaňme si hrát na nějaké papíry ohledně mostu (mimochodem, které nikdo neviděl, že pane starosto) a nechte to na lidech, oni se nějak popasují
? protože na co je mi značka že jsem v právu ve správném směru v jednosměru, když 12 tun na mém nárazníku, je silnější kalibr????????
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Michael Canov

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 3:39 pm    Předmět: To:GKChrastava Citovat

Dobrý den,
pane GK Chrastava, žádám Vás, abyste v případě, že máte jakékoli stížnosti proti práci kteréhokoliv pracovníka MěÚ Chrastava, podal přímo na MěÚ stížnost, která se následně řádně prošetří. Vaše napadení městské policie a jejího velitele (ve Vašem předposledním příspěvku) zde na foru (navíc bez jakýchkoli bližších indicií) je naprosto nepřijatelné, neakceptovatelné a slušného člověka nedůstojné.

Co se Vašeho incidentu na mostě týče - ověřoval jsem si na webu - v Rumburku (dle webu) má autodopravu pouze Vladimír Jahoda nikoli Aleš. Na můj telefonický dotaz mě toto (že žádný Aleš Jahoda v Rumburku autodopravu nemá) potvrdil sám pan Vladimír Jahoda. Jinak je most hlídán - ne však non-stop - a podobného provinilce nelze vyloučit. Prosím Vás o dostavení se na MP a předání popisu incidentu a předání SPZ vozidla, které porušilo předpisy a dopustilo se přestupku. O totéž Vás žádám u oného kamionu. Zde Vám ke snímku blahopřeji - nicméně si dovoluji poznamenat - že výjimka potvrzující pravidlo ještě nic neznamená (navíc pokud dotyčný nepřišel o všechny gumy - pokud nepřišel - by bylo spíše důsledkem toho, že neměl - jak snímenk ukazuje - žádný návěs).
petr

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 5:36 pm    Předmět: Citovat

To že se člověk na kterého vystartuje nějakej magor z náklaďáku splete ve jméně nikoliv v příjmení neznamená, že by nemluvil pravdu, ovšem v podání pana CANOVA TOMU TAK JISTĚ JE!!

To že starostovi a veřejnosti někdo předloží fotografii kamionu s NÁVĚSEM, který si gumy také nepotrhal je označen za naprotou náhodu či vyjjímku, dovím se že nebyl označen za podvod , protože pokud by náhodou někdo někdy na tento most vjel jistě by si gumy protrhal
Jen Vám pane Canove nedošlo, že je lhostejno, zda to byl kamion s návěsem, vlekem, dodávka, osobák, či kolo, ale prostě fakt, že se přez most dá jezdá v protisměru.

Osobně se domnívám, že je jedno, zda se jedná o jeden kamion nebo dvacet tak i tak je to důkaz o tom, že se zde děje něco co by se nemělo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
GKCHRASTAVA

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 6:15 pm    Předmět: Citovat

Jakou jinou reakci jsme od pana nejvyššího mohli čekat. Ostatně jako vždy hledá zástupný problém, ale ne řešení podstaty problému. A co se týče zneužití pravomoce veřejného činitele, vídím že zveřejním fotodokumnetaci a kopie dopisu. Ale důvod proč to nebylo jsem Vám několikrát vysvětlil. Nezveřejnění bylo vedeno pouze strachem z odplaty. To byl pouze důvod, proč to nebylo předáno dál. Ono totiž obyčejný občan se proti represivnímu orgánu nějak nemá možnost se bránit a bohužel žijeme na malém městě ..... Že pane starosto Smile A podle Vašeho dopisu, který jsem obdržel, tak si za tvrzením Vaši podřízených budete stát, i když nebudou mluvit pravdu? Chcete to opravdu zvěřejnit? Nějak mi to připomíná hru MFD a pan Bárty ???? Naštěstí nejsem ten, který Vám chce znepříjemňovat starostování, protože si myslím, že taky umíte udělat věci pořádně. ale zkuste se chlapsky postavit a řešit problémy rázně a ne jen hledat špatně umístěnou čárku, nebo slovosled, či zaměněné jméno. Add jméno pan řidič mě vytlačil, po slovní přestrelce rychle odjel, takže jsem si nestihl zapsat SPZ a v rychlosti jsem si přečetl na boku název firmy. A podání jsem šel učinit na MPihned. Tam jsem jim to vylíčil a světe div se, policista držel rozbitou židli v ruce a poděkoval, že se na most pojede podívat?????? Chyba na mé straně? Nemyslíte, že tu možnost podat oznámení mi měli chlapci z rychlé roty nabídnout sami? Asi moc práce. Nebyl jsem tam s tím nechat postihnout řidiče, Jen mě to štve, jak je to s celou věcí nalevačku. A teď k kamionu z loňska. Nevím proč jsem zatahujete gumy. Snad je o to, jestli ten kamion tam má nebo nemá co dělat a jestli je to technicky možné nebo ne. P.S. kde je ten dokument o technických podmínkách provozování mostu z hmotných rezerv??????? Myslím, že jsem už loni Vás žádal o jeho zveřejnění????? Jo (asi budu jízlivý) v žádosti jsem poplet slovosled, že jste se jí vyhnul? či snad chby interpunkce? Je snad jedno jestli tak či onak, podstata žádosti je snad jedna????? P.P.S. Nejsme ve škole, prosím, tak se nepohoršujte nad stylem a kvalitou příspěvků poddaných. Děkujeme
GKCHRASTAVA

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 6:18 pm    Předmět: Citovat

ADD návěs a přívěs. Pane starosto , bohužel musím s Vámi nesouhlasti, ale na snímku je docela jasně a zřetelně vidět, že souprava s hmotností větší než 12 tun se skládá z tahače a NÁVĚSU. to červené s třemi nápravami 15 palcových kol je opravdu návěs podle slova navěsit. Kdežto příves má nápravu ve předu a vzdau korby (vlek)- To jen doplnění.
Jirka T

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 8:52 pm    Předmět: ostře sledovaný most Citovat

tak si říkám že MP už bude opravdu zbytečná.alespoň u mostu určite,protože ten zajisté nepřetržitě hlídá GK CHrastava.Ten človek tam snad bdí ve dne v noci.ale pozor,jestli mu nekdo povezete teplý čaj,tak k mostu přijíždějte výhradně ve směru od benteleru nebo se posere..
GKCHRASTAVA

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 10:20 pm    Předmět: Citovat

že bych suploval práci MP? To snad ani ne. Smile Naštěstí na to máme jiné. Ale vzhledem k tomu, že pře most jezdím dvakrát denně a ¨zhruba dvakrát až třikrát do týdne tam potkám auto jak jede v protisměru, tak tak nemusím stát. Naštěstí musím chodit pracovat ,aby platil ze svých daní Ty kteří se mají starat o to aby vše fungovalo Smile) Aspoň má takový pocit. A hádat se s Vámi nechci. tak hluboko klesat nebudu. Z
GKCHRASTAVA

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 10:22 pm    Předmět: Citovat

A prosím vyprošuji si Váš tón. Na to tu máme jiné co si tu dokážou nadávat na diskuzi. A jinak jste asi také fanda jako já a mnohodalších obousměrného provozu. Díky za Váš hlas pane Jiří T.
halvi

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 10:39 pm    Předmět: Citovat

Vy musíte být opravdu hodně zakomplexovaný a nešťastný člověk GKCHRASTAVA. Když se potkáte tváří v tvář druhému člověku - jak se vám stalo na mostě - tak strachy hned stáhnete ocas mezi nohy a utečete. Ale u počítače jste king a štvete a štvete.
GKCHRASTAVA

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 11:04 pm    Předmět: Citovat

Naštěstí nemám potřebu urážet lidi jako někteří. Naštěstí nemám komplex z lidí jako jsi Ty. Ale klidně se s Tebou rád potkám i na tom mostě. Muž proti muži. ocas proti ocasu, nárazník na nárazníka. Very Happy
Tomáš Balatka

PříspěvekZaslal: út leden 25, 2011 11:10 pm    Předmět: Citovat

Rolling Eyes Tak tedy nevim, ale mě ti kreteni co jezdí v protisměru (a že jich je denně dost a dost) taky serou Rolling Eyes Značky jsou asi pro srandu králikům.......Ale škoda, ty policajty vyfotit a udělat jim ostudu, to víte, šetří není na benzín, a tak dnes služební auto stálo v době oběda před Glorií Laughing Hold je to asi moc daleko...........Ať se jdou vycpat
Tomáš Balatka

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 11:49 am    Předmět: Citovat

Jůůů a další bouchlé gumy, Astra trans Very Happy Tentokrát i ráfek, se divím, že ten most se nehnul Very Happy Aspoň se člověk nenudí..........
Tomáš Balatka

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 6:37 pm    Předmět: Citovat

Můžete mi sdělit či co je pravda, že kamiony budou jezdit přes Vítkov a Albrechťák ? To fakt už někdo spadl na hlavu ???? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

A) udrží mosty ve Vítkově váhu kamionu ?
B) když se potkají na Albrechtáku dvě auta, mají co dělat aby se vyhnuly. Může mi nědko vysvětlit (pokud tam tedy vůbec projede) jak se tam vyhne kamion a auto ??? A nejen tam, vlastně celý Vítkov je úzký.......

Ne že by mi to vadilo, ale nějak nemůžu pochopit, že by někdo byl schopen vymyslet takovou k....inu Razz
Michael Canov

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 8:16 pm    Předmět: To: Tomáš Balatka Citovat

Dobrý den,
ne není to pravda. Doprava kamionů je přes Vítkov vyloučena.
Tomáš Balatka

PříspěvekZaslal: st leden 26, 2011 10:36 pm    Předmět: Citovat

Dobrý večer, děkuji, takže opět pracovali drbárenské tamtamy Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: