Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lomax
|
Zaslal: po únor 07, 2011 10:10 am Předmět: Prostřeno - charita |
|
|
Dneska jsem čirou náhodou viděl díl prostřena (nevím jak to bylo starý) s hercema seriálu "Cesty domů"...vyhrál to Pavel Soukup a svou výhru se rozhodl předat Chrastavě na povodně
Je pěkné, že aj ti "pražáci" dokážou pomoci |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: po únor 07, 2011 10:38 am Předmět: To: lomax |
|
|
Ano, pan Soukup si přál darovat vybranou částku přímo někomu s postižených lidí. Tak se i stalo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
Od pana Soukupa moc hezké
Nechci zakládat nové téma a tak jen :
Pane Riedle přeji hezké posezení v base a doufám, že Vám to za to stálo Dobytku !!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lomax
|
Zaslal: po únor 07, 2011 11:34 pm Předmět: |
|
|
Mihuna: naprostej souhlas...měl jsem tu smůlu se sním setkat(mě teda neokradl) a těch 3 a půl roku je fakt krutě málo...jednak byl v podmínce a druhak to svinstvo co provedl, tak by zasloužil pověsit za koule do průvanu..hajzl jeden...a to bez pardonu za výrazy
Jen nechápu naši legislativu, když kerňa udělám "elpíčko" (loupežné přepadení), tak už za to jdu na 5let a on si dostane podmínku a pak ještě okrade lidi v nouzi...
škoda, že při živelných pohromách neplatí stanné právo(u nás byl zrušen zákonem č. 178/1990 Sb) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petr
|
Zaslal: út únor 08, 2011 11:24 am Předmět: |
|
|
lomaxi podmínka mu skončila před 4 měsíci (říkali v TV) nicméně jinak souhlas s tebou a Mihunou - osobně bych ho pověsil, jen že to prej není humální  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
Zaslal: út únor 08, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
No to že dostane za loupežné přepadení podmínku mi celkem vyrazilo dech
Jinak podmínka nepodmínka, pokud byl v posledních třech letech za podobný či stejný čin souzen, je to zohledněno stejně jako kdyby tu podmínku měl i teď.
Křivák je to už na pohled. Ty jeho kecy, že se nepůjde omluvit bez peněz. Co mu bránilo těch půl roku to alespoň splácet ???? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|