| 

|  | Chrastava Fórum o Chrastavě

|  

| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |  
		| Autor | Zpráva |  
		| Nováková 

| 

|  Zaslal: po únor 28, 2011 3:52 pm    Předmět: hluk v ulici Barandov |   |  
				| 
 |  
				| Bydlím na Barandově v posledním baráku v blízkosti Grupu-Antoliny. Maj tam briketovačku na odpad,dělá nadměrný hluk,hlavně v noci se to odráží od lesa a nedá se spát.Pan Vondráček nám slíbil ,že budou zavírat vrata,aby to nebylo slyšet a neděje se to. Třeba ty vrata to ani neovlivní. Byla jsem za ním a nápravu neudělal. Teď co sešel snih je to ještě horší. A nejhorší to bude v létě až se bude větrat.Já si myslím ,že se to přenáší zemí. |  |  
		| Návrat nahoru |  |  
		|  |  
		| Mihuna 

| 

|  Zaslal: po únor 28, 2011 6:12 pm    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Vy nevíte, že v létě se Grupo stěhuje do Liberce ???  |  |  
		| Návrat nahoru |  |  
		|  |  
		| Chrastavák 

| 

|  Zaslal: po únor 28, 2011 6:18 pm    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Vy nevíte asi,že se nestěhuje celá výroba?? |  |  
		| Návrat nahoru |  |  
		|  |  
		| Mihuna 

| 

|  Zaslal: po únor 28, 2011 9:23 pm    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				|  To tedy nevím, nikde se nepíše, že se stěhuje půlka  A díky bohu v tý pakárně nedělám  |  |  
		| Návrat nahoru |  |  
		|  |  
		| petrtlach 

| 

|  Zaslal: čt březen 10, 2011 12:00 pm    Předmět: Re: hluk v ulici Barandov |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Nováková napsal: |  	  | Bydlím na Barandově v posledním baráku v blízkosti Grupu-Antoliny. Maj tam briketovačku na odpad,dělá nadměrný hluk,hlavně v noci se to odráží od lesa a nedá se spát.Pan Vondráček nám slíbil ,že budou zavírat vrata,aby to nebylo slyšet a neděje se to. Třeba ty vrata to ani neovlivní. Byla jsem za ním a nápravu neudělal. Teď co sešel snih je to ještě horší. A nejhorší to bude v létě až se bude větrat.Já si myslím ,že se to přenáší zemí. | 

Tak tohle už je dávno podané na hygieně, zrovna předevčírem, když jsem se stavoval na hygieně jsme to tam řešili, tak jsem byl neoficálně požádán, zda bych "Antolinu" v noci nestopnul kolikráte a jak často za noc se ten hluk ozývá. Osobně řeknu, že vzhledem k tomu, že mám balkon směrem k nádraží a když usnu s otevřeným oknem, tak to někdy je, jako by mi někdo upustil hromadu kovu vedle hlavy. Stejně vzhledem k tomu, že se bude výroba stěhovat, aby se neopakoval loňský výpadek výroby toto šetření považuji skoro již za bezpředmětné, dále chci upozornit, že v letošním roce by měl vyjít i nový předpis, týkající se hluku, který limity navyšuje, bohužel.  |  |  
		| Návrat nahoru |  |  
		|  |  
		| Nováková 

| 

|  Zaslal: čt březen 10, 2011 1:03 pm    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| To můžete kontrolovat. Jede jim to 24 hodin vcelkujen chvilku přestanou když se mění a nebo svačí. Nevím jak u vás v paneláku ,ale u nás na Barandově hrůza |  |  
		| Návrat nahoru |  |  
		|  |  
		| petrtlach 

| 

|  Zaslal: pá duben 29, 2011 12:29 pm    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Nováková napsal: |  	  | To můžete kontrolovat. Jede jim to 24 hodin vcelkujen chvilku přestanou když se mění a nebo svačí. Nevím jak u vás v paneláku ,ale u nás na Barandově hrůza | 

U nás v paneláku je to stejné, hluk bouchajícího plechu a skřípajících vrat, v noci s otevřeným oknem je to děs. Do toho naplno do paneláku praží světlovem od pony expresu. |  |  
		| Návrat nahoru |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.