|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Nováková
|
Zaslal: po únor 28, 2011 3:52 pm Předmět: hluk v ulici Barandov |
|
|
Bydlím na Barandově v posledním baráku v blízkosti Grupu-Antoliny. Maj tam briketovačku na odpad,dělá nadměrný hluk,hlavně v noci se to odráží od lesa a nedá se spát.Pan Vondráček nám slíbil ,že budou zavírat vrata,aby to nebylo slyšet a neděje se to. Třeba ty vrata to ani neovlivní. Byla jsem za ním a nápravu neudělal. Teď co sešel snih je to ještě horší. A nejhorší to bude v létě až se bude větrat.Já si myslím ,že se to přenáší zemí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
Zaslal: po únor 28, 2011 6:12 pm Předmět: |
|
|
Vy nevíte, že v létě se Grupo stěhuje do Liberce ???  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chrastavák
|
Zaslal: po únor 28, 2011 6:18 pm Předmět: |
|
|
Vy nevíte asi,že se nestěhuje celá výroba?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
Zaslal: po únor 28, 2011 9:23 pm Předmět: |
|
|
To tedy nevím, nikde se nepíše, že se stěhuje půlka A díky bohu v tý pakárně nedělám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petrtlach
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 12:00 pm Předmět: Re: hluk v ulici Barandov |
|
|
Nováková napsal: | Bydlím na Barandově v posledním baráku v blízkosti Grupu-Antoliny. Maj tam briketovačku na odpad,dělá nadměrný hluk,hlavně v noci se to odráží od lesa a nedá se spát.Pan Vondráček nám slíbil ,že budou zavírat vrata,aby to nebylo slyšet a neděje se to. Třeba ty vrata to ani neovlivní. Byla jsem za ním a nápravu neudělal. Teď co sešel snih je to ještě horší. A nejhorší to bude v létě až se bude větrat.Já si myslím ,že se to přenáší zemí. |
Tak tohle už je dávno podané na hygieně, zrovna předevčírem, když jsem se stavoval na hygieně jsme to tam řešili, tak jsem byl neoficálně požádán, zda bych "Antolinu" v noci nestopnul kolikráte a jak často za noc se ten hluk ozývá. Osobně řeknu, že vzhledem k tomu, že mám balkon směrem k nádraží a když usnu s otevřeným oknem, tak to někdy je, jako by mi někdo upustil hromadu kovu vedle hlavy. Stejně vzhledem k tomu, že se bude výroba stěhovat, aby se neopakoval loňský výpadek výroby toto šetření považuji skoro již za bezpředmětné, dále chci upozornit, že v letošním roce by měl vyjít i nový předpis, týkající se hluku, který limity navyšuje, bohužel.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nováková
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 1:03 pm Předmět: |
|
|
To můžete kontrolovat. Jede jim to 24 hodin vcelkujen chvilku přestanou když se mění a nebo svačí. Nevím jak u vás v paneláku ,ale u nás na Barandově hrůza |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petrtlach
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 12:29 pm Předmět: |
|
|
Nováková napsal: | To můžete kontrolovat. Jede jim to 24 hodin vcelkujen chvilku přestanou když se mění a nebo svačí. Nevím jak u vás v paneláku ,ale u nás na Barandově hrůza |
U nás v paneláku je to stejné, hluk bouchajícího plechu a skřípajících vrat, v noci s otevřeným oknem je to děs. Do toho naplno do paneláku praží světlovem od pony expresu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|