|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mihuna
|
Zaslal: so říjen 01, 2011 9:52 am Předmět: OOPČR + práce+náměstí a jiné starosti |
|
|
Nedá mi to abych se zde trošku nepochlubila, jak vidím současnou situaci v našem městě a jeden dotaz.
Můj dotaz zní v tomto:
Nebylo by možné alespoň trošku více hlídat náměstí v této době plné chaosu, při dvou semaforech a zákazem vjezdu pro kamiony k Benteleru ?
Stačil by jeden městský strážník, který by byl k dispozici na náměstí, je ale opravdu otřesné co si někteří řidiči (především kamionu dovolí)
Zrovna včera nějakej blbec s návěsem a přívěsem se snažil jet na most k Benteleru, samozřejmě, že se bloknul v ulici a tím pádem zastavil celé naměstí na dobu min. 10 minut. Při vycouvávání přejel všechny značky které v křižovatce jsou a co myslíte že udělal ? Odjel !!!
Takovej dobytek by měl dostat pokutu až zčerná. A bohužel je jich čím dál víc.
Dále vysoudím jen svůj názor ale možná se s někým ztotožním . Proč když jdou dva strážníci státní policie a vidí na zemi poraženou značku ji nezvednou ? Jdou vesele dál.......smutné to
Mám dojem, že v poslední době zde nedělají nic jiného, než co chvíli honí nějakého řidiče a zastaví ho na kontrolu (jsou frajeři aspoň si pustí majáček).
Samozřejmě je fajn, když policisté hlidkují a kontrolují ale toto mi již zavání šikanou zdějších řidičů.
Upozorňuji, že jsem nedostala pokutu a nepíšu toto v averzi, ale jako občan, který vidí a slyší co se zde děje.
Ufff, hezký den  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mop09
|
Zaslal: so říjen 01, 2011 10:27 am Předmět: Re: |
|
|
Mihuna napsal: | ...
Zrovna včera nějakej blbec s návěsem a přívěsem se snažil jet na most k Benteleru, samozřejmě, že se bloknul v ulici a tím pádem zastavil celé naměstí na dobu min. 10 minut. Při vycouvávání přejel všechny značky které v křižovatce jsou a co myslíte že udělal ? Odjel !!!
Takovej dobytek by měl dostat pokutu až zčerná. A bohužel je jich čím dál víc...
Upozorňuji, že jsem nedostala pokutu a nepíšu toto v averzi, ale jako občan, který vidí a slyší co se zde děje.
Ufff, hezký den  |
S kamiony jezdí synové, tátové od rodin.
Prosííííím policii, prověřte jestli silniční označení včas a srozumitelně informuje řidiče o zákazu. Děkujem.
P.S. Mihuno,  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
Zaslal: so říjen 01, 2011 1:18 pm Předmět: |
|
|
I kdyby to byl sám otec svatý, pokud něco rozbiju, mám se k tomu postavit jako chlap a ne jak zbabělec.
Za to by si tu pokutu zasloužil !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: so říjen 01, 2011 2:27 pm Předmět: To: diskutující |
|
|
Dobrý den,
MP na to opět upozorním.
Jinak ten problém nás provází po celou dobu uzávěrky Pobřežní (skončit by měla definitivně za 4 týdny) a je způsoben tím, že někteří řidiči kamionů jezdí jen podle navigace (kde objížďka není zanesena). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
buldog
|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 7:43 pm Předmět: |
|
|
Situace na náměstí je teď opravdu strašná, a při větším provozu vzniká naprostý chaos.Hlavně tempo kterým dělají ten chodník je opravdu strašné,za 3 dny položit 10 metrů obrubníků to je opravdu výkon,a ještě k tomu když na to mají techniku, která se neustále motá mezi auty na silnici.Ale s tím bohužel nikdo nic neudělá.A v Pobřežní ulici už se také finišuje, ale bude se čekat než napojí most z autobusáku, protože teď je tam ještě díra přes kterou se nedá přejíždět dokud nebude most hotový a napojený, ale to už bude snad co nejdříve. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petrtlach
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 9:41 pm Předmět: |
|
|
Dost by pomohlo dodělání Družstevní ulice, aspoň by auta mohla střed objet. U hospody Jeřice stačí jeden kamion, který zastaví před semaforem a vše je ucpané, hlavně díky užší komunikaci, která za kamionem vznikne. Vpřed nemůže, protože mezitím dostali zelenou v protisměru, dozadu taky ne a auta z protisměru stojí před ním. Auto před ním to nemohou objekt, protože prašná cesta vedoucí horem a ústící u "Jahodu" nad Textilanou je od července nesjízdná, protože je tam díky vodě uprostřed "zákop", tak to vše stojí a jede sem a tam. Dělníci tomu nepomohou, protože zdrží vozidla v půlce uzavírky a druhá strana dostane taky zelenou, a pak všichni navzájem koukají a nadávají si, kdo má přednost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
Zaslal: út říjen 11, 2011 3:46 pm Předmět: |
|
|
Všímáte tý srandy co je v žitavské ?
Nejen že, půlku silnice úplně zavřeli ale ještě se k tomu rovnou vrhli na chodníky na druhé straně.
Když mrglajs, tak pořádnej. Teď už musí chodci chodit tam, kde se stěží vejdou auta.....
Jak v kocourkově, proč se nejdřív nedodělá jedno a pak druhé ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|