|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Milan Franěk
|
Zaslal: so březen 10, 2012 12:23 pm Předmět: Kácení stromů na sídlišti.. |
|
|
Dobrý den pane starosto.Na Střeleckém vrchu okolo rybníků probíhá již druhý týden,prořezávání porostu.Připadá mi,že se zbytečně kací mnoho stromů.Kdo povolil takovou probírku?Není to zbytečné,aby tolik zeleně padlo? Vždyť tady zanedlouho nebude ani jeden strom.Myslím,že by se to mělo trochu zbrzdit.Určitě je zapotřebí náletové dřeviny prořezávat,ale méně je někdy více... Děkuji za vyjádření.Franěk. _________________ ...kdysi jsem byl trochu namyšlený,ale teď jsem naprosto bez chybičky... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bc. Martin Spáčil
|
Zaslal: so březen 10, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den, pane Fraňku, ke kácení okolo rybníků na Střeleckém Vrchu uvádím následující: Akce je v režii chrastavských rybářů, kteří potřebují odstranit dřeviny ze vzdušných stran hrází aby bylo možné přistoupit k jejich opravě a stabilizaci (jistě sám víte v jakém stavu jsou hráze a celkově rybníky). Kácení bylo povoleno v nejnutnější možné míře. Je pravdou, že jde o poměrně rozsáhlý počin, ale někdy je nutné přistoupit k radikálnějším opatřením. Předcházím předpokládáné otázky ohledně hluku z dálnice a sděluji, že během letošního roku budou v linii ochranné zeleně podél dálnice vysazeny nové jehličnany, které, jak doufáme, nepadnou za obětˇ vánočním nenechavcům a budou svou protihlukovou funkci plnit i během zimy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|