Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lomax
|
Zaslal: pá březen 30, 2012 10:00 am Předmět: Propojení na Frýdlant odloženo na neurčito |
|
|
http://www.chrastava.cz/2012/prelozka-nebude.html
Jestli jsem to dobře pochopil, tak město včetně povodí Labe, mají vše vyřízeno.
Ale náměstek Sepp v reportáži RTM (http://www.tvrtm.cz/zpravy-ivysilani-4481.html) tvrdil, že nejsou vyřešený majetkoprávní vztahy se zdmi(zda-li je má koupit kraj nebo přenechat městu) a z toho důvodů nebyla přeložka zařazená do 4. kola řízení.
Takže otázka zní:
Kdo kde zaspal? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lomax
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: pá březen 30, 2012 12:46 pm Předmět: To: lomax |
|
|
Nesmysl, pan náměstek Sepp to co cituješ, uvedl jako naprosto prokazatelnou a pro znalce legislativy naprosto evidentní nepravdu, neboť:
Postup při realizaci III. etapy musí (zdůrazňuji musí) být totožný jako v druhé etapě či první etapě (či jakékoli jiné dotační akci). Tzn. chodníky musí být (stejně jako Pobřežní zeď) ve vlastnictví stejného vlastníka jako samotná silnice, tzn. Libereckého kraje. Jelikož se chodníky v budoucnu mají dostat do vlastnictví obce, je domluveno, že náklady za ně hradí kraji obec (jsou to tzv. neuznatelné náklady, u první etapy byly ještě uznatelné tzn. dotační část byla hrazena z prostředků EU), nicméně převod do vlastnictví obce se nesmí udát dříve než 5 let po realizaci (doba, kdy je akce tzv. sledována), jinak by LK porušil podmínky a musel dotaci + penále vrátit.
Výše uvedené platí i pro pobřežní zdi v taktu LK k Povodí. Povodí zeď již dávno nabízí do vlastnictví LK za odhadní cenu (vím, že 65 tisíc Kč nylo za Pobř. zeď za druhou etapu před povodní...kolik asi musí být odhad za cca stejnou zeď na 3. etapu, když ta je zničená po povodni) s tím, že po 5 letech zeď daruje Povodí zpět do jejího vlastnictví. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lomax
|
Zaslal: pá březen 30, 2012 1:26 pm Předmět: |
|
|
Tak jsi mi akorát potvrdil co jsem si myslel o "panu" Seppovi a jeho výroku... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ferocactus
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 12:07 pm Předmět: To není apríl |
|
|
Dobrý den, sleduje-li někdo hospodaření v Libereckém kraji, jistě pochopil, že je to žalostný pohled.
Např. v případě libereckého MS 2009,
nebo v případě rekonstrukce libereckých lázní, když zapomněli na vybavení.
Pak samozřejmě peněz není a nikdy nebude dost na silnice a ostatní! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petr
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 12:22 pm Předmět: |
|
|
mám pocit, že ani mistrovství světa natož rekonstrukce lázní není v režimu Libereckého kraje, ale statutárního města Liberec - to je značný rozdíl. Mimo to u Lázní uvádíte mediální titulek, který byl značně manipulativní, neboť na interiér se nezapomnělo, neboť nebyl a ani nemohl být součástí projektu.
Nicméně mohu jen souhlasit s tím, že takové rozkrádání finančních prostředků, které se děje na Kraji by si žádná rozumná domácnost nikdy nedovolila !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ferocactus
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 4:45 pm Předmět: Dělá, že rozumí |
|
|
lomax napsal: | Tak jsi mi akorát potvrdil co jsem si myslel o "panu" Seppovi a jeho výroku... |
Martin Sepp pracoval jako osvětlovač, referent..., ředitel nákupu....
Jako člen ČSSD v Liberci se podílel na odvolání primátora pana Korytáře.
Nyní je krajský náměstek pro dopravu. Záměrně nepíšu, že pracuje jako náměstek.
"Tomu se říká kariéra". Ale rozumí tomu vůbec - vzdělaný průmyslovák? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lomax
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 5:13 pm Předmět: |
|
|
@Ferocactus:
znám ho z dob, kdy působil ve Slezanu...více se k jeho osobě veřejně vyjadřovat nebudu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|