|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
L Karlík
|
Zaslal: út červen 19, 2012 9:04 am Předmět: Zvedací lávka (L1) u čističky |
|
|
Dobrý den,
chtěl bych tímto upozornit na stav nátěru lávky u čističky. Na to, že jsou lávky zcela nové, tak mě překvapuje, že právě na té u čističky se už odlupuje barva. A není to jen tak místy a v malém nožství, ale v celkové délce a po pořádných kusech. Oceňuji, že je alespoň vše kovové antikorozně ošetřeno, ale tohle stojí za reklamaci, sice chápu, že na lávky byla dotace, ale tohle považuji za nekvalitně odvedenou práci.
Dále jsem si také u dalších lávek všiml, že nátěry některých kovových zábradlí vedoucích k lávce také postrádají tu novou modrou barvu.
Jde mi pouze o princip, že když se něco dělá, tak to dlouho nevydrží... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr Bezvoda
|
Zaslal: út červen 19, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
Vámi zmiňovanou závadu, týkající se odlupující barvy na lávce již řešíme a v nejbližší době bude odstraněna.
Děkujeme za upozornění a přejeme hezký den.
S pozdravem Petr Bezvoda (správa majetku) tel. 721583374 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L Karlík
|
Zaslal: st červen 20, 2012 7:50 am Předmět: |
|
|
Těší mě, že o nápravě jednáte ihned.
Ikdyž chápu, že je to malichernost, jsou to především peníze města, takhle se nenasypou do pozáručního nátěru a využijí se tam, kde jich je třeba. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|