|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mape
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 9:17 am Předmět: Zákaz konzumace alkoholických nápojů na veřejnosti |
|
|
Dobrý den,
rád bych se zeptal zda město neuvažuje o zavedení zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejnosti, na celém území města.
Děkuji
Petr Mácha |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 1:30 pm Předmět: To Mape |
|
|
Ahoj Petře.
Ze zákona nemůže vyhláška zakazovat konzumaci alkoholu plošně na celém území města, ale musí se jednat o ve vyhlášce vyjmenované a zakreslené lokality. Je pravděpodobné, že na podzimních zastupitelstvech budou navrhovány i další lokality než dosud uvedené. Pokud máš konkrétní návrh, můžeš mě ho předat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mape
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 2:28 pm Předmět: Re: To Mape |
|
|
Ahoj,
díky za rychlou odpověď.
Měl jsem na mysli sídliště, ale obecně bych navrhoval všechny lokality kde se dá předpokládat zvýšený pohyb dětí (Střelecký Vrch, Revoluční, Loudátova, autobusové a vlakové nádraží, sídliště na Andělohorské ... atd)
Byl jsem na obědě doma a pohled na partičku spoluobčanů jak popíjí lahváče a sedí s hlavou mezi koleny (tuším, že mezi vchody 676 a 675) není moc povzbuzující ... těm se radši vyhnu i já
Mape
Michael Canov napsal: | Ahoj Petře.
Ze zákona nemůže vyhláška zakazovat konzumaci alkoholu plošně na celém území města, ale musí se jednat o ve vyhlášce vyjmenované a zakreslené lokality. Je pravděpodobné, že na podzimních zastupitelstvech budou navrhovány i další lokality než dosud uvedené. Pokud máš konkrétní návrh, můžeš mě ho předat. |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 4:20 pm Předmět: To Mape 2 |
|
|
O.K.
Zkusím na říjnové zastupitelstvo zpracovat Tvé návrhy a předložit je do novely vyhlášky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|