|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vladimíra Malinová
|
Zaslal: po březen 11, 2013 6:35 pm Předmět: ul. Školní, Domov sv. Vavřince |
|
|
Dobrý den,
bydlím v Chrastavě a maminku mám v Domově pokojného stáří sv. Vavřince. Vzhledem k tomu, že maminka má omezenou pohyblivost, vozím jí k sobě domů autem. Silnice, která k Domovu vede, je v žalostném stavu. Nejde jen o jízdu vozem, ale i pro pěší je poměrně nebezpečná a ostatní senioři nemají tím pádem možnost se účastnit dění ve městě, protože hrozí pád na kamenech a výmolech. Vím, že se jedná o památkově chráněnou cestu a není možné zvolit libovolný povrch, ale přesto by mě zajímalo, zda se uvažuje o nějaké rekonstrukci.
děkuji za odpověď |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: po březen 11, 2013 7:57 pm Předmět: To: Vladimíra Malinová |
|
|
Dobrý den,
ano vím o tom problému a vím, že to je jeden z našich velkých dluhů ve městě.
Chtěl bych (dle finanční situace), aby došlo k opravě v roce příštím, tj. v roce 2014. Neberte to prosím jako závazný slib, rozhodující bude ekonomická situace, ale opravdu bych realizace rekonstrukce této cesty chtěl v příštím roce konečně dosáhnout.
Omlouvám se tímto zároveň Vám i všem dalším za komplikace způsobené touto téměř havarijní cestou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vladimíra Malinová
|
Zaslal: út březen 12, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den pane starosto,
děkuji Vám za odpověď, i když mě a nejen mě příliš nepotěšila. Chápu, že je tato akce spojená s financemi, které je potřeba najít, stejně jako finance na vše ostatní, co bylo povodní poškozeno.
S pozdravem
V. Malinová |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|