|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vydrín
|
Zaslal: po duben 15, 2013 8:22 am Předmět: Skate park |
|
|
Dobrý den,
chtěl bych poprosit o uklizení místního skate parku. Je již jaro a chodí tam čím dál tím víc lidí s dětmi což je dobře, ale nachází se tam mnoho rozbitého skla, které jsem již z velké části sesbíral ( z hlavní jízdní plochy). Za poslední rampou u kotelny(?) je ho ještě dost. Děti do něj často najíždí na kolech a dál rozváží po ploše.
Dále bych chtěl poprosit zda by nešlo něco udělat s tím, že děti používají skate park jako prolézačky a klouzačky což je nebezpečné, když tam chci jezdit musím být neustále ve střehu, aby mi některé nevlétlo pod kolo (to platí i u jiných jezdců). Je dost jiných míst, které jsou určeny k těmto účelům. A poslední, aby ti co tam jezdí převážně bez přilby a není jim +18 let byli vykázáni. Viděl jsem už dost ošklivých pádů a je jen otázka času než se někomu něco stane..
Předem děkuji Vydrín. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr Bezvoda
|
Zaslal: po duben 15, 2013 9:10 am Předmět: |
|
|
Dobrý den,
Co se úklidu týče, zajistíme, aby bylo na skateparku a dopravním hřišti dnes řádně uklizeno. Děkujeme za upozornění.
S pozdravem Petr Bezvoda (správa majetku) tel. 721583374 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Strážník Loučka
|
Zaslal: po duben 15, 2013 5:50 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den
Děkujeme za upozornění. Na tento problém se jako loňský rok s příchodem jara zaměříme a zvýšíme v hlídkovou činnost v této lokalitě. Pokud by se situace opakovala, neváhejte a kontaktujte nás na tel. 603 941 561. _________________ S pozdravem
str. Loučka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|