|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: po červen 25, 2007 8:14 pm Předmět: Práce, brigády |
|
|
Nápad, což takhle přidat ještě oddíl Práce, brigády. Vím, že zatím se tu toho moc neděje, ale až se sem kromě grafomanů naučí chodit i další lidé, mohla by to být užitečná část fóra. A ještě jeden návrh, zveřejnit někde na začátku krok za krokem postup při registraci pro ty, kteří s tím mají stejné potíže jako jsem měla na začátku já. Pro mne byl problém totiž i "potvrdit heslo", protože jako začátečník na netu jsem nevěděla, jak nebo čím potvrdit. Možná, že by návod mohl být i v CHRASTAVSKÝCH LISTECH spolu s propagací internetových stránek Chrastavy. Mějte se krásně. Blanka Vávrová  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chrastavák
|
Zaslal: po červen 25, 2007 8:36 pm Předmět: Re: Práce, brigády |
|
|
Blanka Vávrová napsal: | Nápad, což takhle přidat ještě oddíl Práce, brigády. Vím, že zatím se tu toho moc neděje, ale až se sem kromě grafomanů naučí chodit i další lidé, mohla by to být užitečná část fóra. A ještě jeden návrh, zveřejnit někde na začátku krok za krokem postup při registraci pro ty, kteří s tím mají stejné potíže jako jsem měla na začátku já. Pro mne byl problém totiž i "potvrdit heslo", protože jako začátečník na netu jsem nevěděla, jak nebo čím potvrdit. Možná, že by návod mohl být i v CHRASTAVSKÝCH LISTECH spolu s propagací internetových stránek Chrastavy. Mějte se krásně. Blanka Vávrová  |
To me zrovna u Vas,prekvapuje.
Jinak registrace je jednoducha a musi ji zvladnout snad kazdy,kdo chce neco na netu vubec delat...
Ale v chrastavskych listech navod klidne muze byt,stejne se tam pise vetsinou o blbostech..Vynechte BULETIN a dejte navod na registracido fora Chrastavy.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: po červen 25, 2007 9:46 pm Předmět: |
|
|
Asi jsem mimořádně nechápavá. Přesto, jak vidíte, jsem nakonec tady. Ale kdyby to bylo tak jednoduché, snad by nás tu bylo víc. Srovnám-li to s Hrádkem, neoficiálním fórem, je tu dost mrtvo.
Věřím, že se to zlepší. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
admin Site Admin
|
Zaslal: út červen 26, 2007 8:09 am Předmět: Návod k použití fóra |
|
|
Návod jak se přihlásit i k dalším činnostem na fóru je v záhlaví každé stránky pod všeobecně používanou zkratkou FAQ (Frequently Asked Questions, tedy seznam nejčastěji kladených otázek a odpovědí). Tato zkratka se používá snad na všech českých stránkách. Šlo by to přejmenovat na poněkud cimrmanovské ČKD (často kladené dotazy)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
admin Site Admin
|
Zaslal: út červen 26, 2007 8:16 am Předmět: Práce, brigády |
|
|
Práce, brigády
- je už tu kategorie inzerce, kam se to hodí. Pokud by nadměrně narostl počet příspěvků na téma Práce, brigády, je možné je osamostatnit. Na to to ale zatím nevypadá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: út červen 26, 2007 10:38 am Předmět: FAQ |
|
|
Dík za nápovědu. Je fakt, že kdybych byla pozornější, všimla bych si otazníku. Ale jsem totální začátečník, počítač mi byl do letošního roku především dokonalým psacím strojem a FAQ mi opravdu nic neříká. Protože mi má neznalost vadí, koupila jsem si příručku PC v domácnosti a snažím se poučit trochu z ní. V programech v práci, net nemáme, se používá slovo nápověda, což i takovému PC negramotovi s neznalostí AJ je jasné. Pro lidi počítačově zběhlé může být aj kladené otazky s dotazem ano či ne jasné, ale totální laik tápe. Nicméně zde je otazník dostatečně výmluvný /pro toho, kdo se dívá/.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chrastavák
|
Zaslal: út červen 26, 2007 12:34 pm Předmět: Re: Návod k použití fóra |
|
|
admin napsal: | Návod jak se přihlásit i k dalším činnostem na fóru je v záhlaví každé stránky pod všeobecně používanou zkratkou FAQ (Frequently Asked Questions, tedy seznam nejčastěji kladených otázek a odpovědí). Tato zkratka se používá snad na všech českých stránkách. Šlo by to přejmenovat na poněkud cimrmanovské ČKD (často kladené dotazy)  |
dobry. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chrastavák
|
Zaslal: út červen 26, 2007 7:46 pm Předmět: |
|
|
Blanka Vávrová napsal: | Asi jsem mimořádně nechápavá. Přesto, jak vidíte, jsem nakonec tady. Ale kdyby to bylo tak jednoduché, snad by nás tu bylo víc. Srovnám-li to s Hrádkem, neoficiálním fórem, je tu dost mrtvo.
Věřím, že se to zlepší. |
Vam se pani Blanko to hradecke neoficialni forum libi??Cetl jsem kousek,a teda sama sprosta slova,napadani.No,nevim.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: st červen 27, 2007 8:32 am Předmět: |
|
|
Nelíbí se mi styl, ale ten se snad lidé časem naučí. Že sprostotou nikdo nic nezíská, to snad lidé časem pochopí. I na toto téma tam probíhají diskuse. Ale inzerce je tam v plném proudu a ve všem tom "humusu" jsou tam i věcné připomínky. I fórum je tam moderované, i když velmi benevolentně. Dále mají neoficiální fórum, tam to opravdu je asi jako jít fandit na fotbal s tlupou rovdies. Nakonec mají takovéto fórum - Hrádek city. Co je lepší, je věc názoru. Jsem tady, i když poněkud klopotně. Ale
chtěla bych, aby nás tu bylo mnohem víc.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|