|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pavla
|
Zaslal: ne červen 16, 2013 2:32 pm Předmět: |
|
|
Kolotoče jsou sice jenom doplněk slavností, ale kdyby byly lepší, tak určitě přilákají více lidí. Ale tak tady je aspoň vidět ta vaše snaha něco zlepšit. Člověk napíše názor a vy to odbydete tím, že je to pouze doplněk. To je ale dá se říct všechno. Ty doplňky slavnosti dělají. O pouti se tady radši ani nezmiňujte, to je úplná ubožárna. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: út červen 18, 2013 3:43 pm Předmět: To: pavla |
|
|
Dobrý den, děkuji za Váš podnět. Přiznám se, že dosud kolotoče při slavnostech byly mimo centrum mé pozornosti, ani jsem je jako součást slavností nebral. Nicméně po vašem e-mailu se na tuto součást zaměřím. Nechci ale v tuto chvíli nic více slibovat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavel Urban
|
Zaslal: so červen 22, 2013 8:52 am Předmět: |
|
|
Dobrý den,
ještě jednou jsem zjišťoval informace ke kolotočům. Pan Janeček (majitel Lunaparku) přislíbil, že pokud to podmínky jen trochu dovolí, pokusí se zajistit více kolotočů pro děti. V letošním roce zde byly následující atrakce: Autodrom, Velký a malý řetízkový kolotoč, Aquazorbing a dva skákací hrady.
Přesto jsme se domluvili na konzultování výběru kolotočů na Chrastavské slavnosti 2014.
Pouť doposud pořádají dobrovolníci z TJ Spartak Chrastava, na které by měly směřovat také dotazy ohledně poutě. Přikladám kontakt na paní D. Husákovou - elitexserv@volny.cz
Zdraví
Pavel Urban
Vedoucí Společenského klubu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petra164
|
Zaslal: út červenec 09, 2013 9:43 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den, nedá mi to nereagovat. O víkendu jsem navštívila Hejnické slavnosti, také se to nedá s Valdštejnskými srovnat, ale rozhodně se to nedá srovnat ani co by se za nehet vešlo s těmi místními. Upřímně tady bych za vstup na námestí nedala nic kdyby se platilo, v Hejnicích jsem ráda zaplatila 290,-Kč a nadšení bylo velké. Placený areál tak jak je velký v Hejncích je i u nás, ať už na hřišti za koupalištěm (ano možná trochu z ruky, ale prostě tu je), tak ale především za tělocvičnou vedle lékárny. Myslím, že kdyby Chrastava pozvala pořádné hud.skupiny, tak by se sem sjíždělo taky dost lidí z širokého okolí. Hejnický plac. areál byl zaplněn. No a další kategorie jsou stánky, taky tam byli asijští a jím podobní prodejci s nabídkou oblečení i čínských nudlí a podobně, ale taky tam byl stánek se sýrem, trdelníkem, mojitem a další a další...no a krom toho tam byl velký koutek u Baziliky s dřevěnými výrobky, ruční dílnou, prostě taková ta klasika, která tu chybí uplně. No a pouť? Jen pro mého 6letého syna tam bylo asi deset atrakcí... Myslím, že v porovnání s tím co bylo u nás...vlastně to se ani porovnat nedá. Vím, že mi budete oponovat něčím jako všem ostatním, ale spíš je potřeba se zamyslet jak tu změnu udělat... Je přeci všem jasné, a domnívám se, že i asijským prodejcům, že když někde vystupuje jeden den Kryštof a druhý den Neckář, tak tam prostě asi prodají víc zboží, než někde kde vystupuje někdo kdo zahraje 3x během hodiny stejnou píseň...
Každopádně v neděli "Bezpečný vstup do prázdnin" na Chr. slavnostech opravdu pěkná a vydařená akce.
Hezký den. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|