|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Stanislav F.
|
Zaslal: út červenec 30, 2013 2:27 pm Předmět: |
|
|
A) Nechápu, co tady Mihuna řeší! Je snad normální, že když udělám bordel, tak si ho uklidím, ne? Nebo pro Mihunu ne???
B) Otázka: je kůň opravdu tak malé zvíře, že se mu k sedlu (nebo jinam!) nedá připevnit malá lopatka, aby se dal případný "koblih" alespoň seškrábnout a odhodit někam do trávy, aby byl chodník čistý???... Předpokládám, že se s koňmi nejezdí schválně přes náměstí, aby bylo zas**ný celý město, ale po komunikacích vedoucích okrajovými částmi města, kde se dá nějaká zeleň očekávat... věc druhá - od kdy chodí koně po chodníku???
Podle měj je vše o tom, jestli se jezdec na koni chová jako člověk, nebo jako prase... Žádné výmluvy na to prostě nejsou... Už dávno nejsme zvířata (opice), ale kulturní tvorové - LIDI !!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
Zaslal: út červenec 30, 2013 9:36 pm Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 3:31 pm Předmět: Úklid |
|
|
Je to téma na h...o. Nejsem koňák, takže nevím jistě, ale pozná jezdec za chůze, že kůň znečisťuje cestu? Jediný, kterého jsem viděla jet čelem k ocasu je v nějaké dementní reklamě v TV . Dále se přimlouvám, aby se koně chodníkům právě z uvedeného důvodu vyhýbali. A nakonec, sama jsem prosila o odstranění hnoje, když ho vůz ztratil cestou na pole přímo u našeho vchodu. Pak jsem si v duchu vynadala, protože je to pro zahrádkáře skvělé a zdravé hnojivo. Takže možná stačí napsat tady nebo zavolat kamarádovi pěstitelovi, kde koblihy jsou a nějaký zahrádkář se rád postará.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|