Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kačenová
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 8:38 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat i touto cestou, zda by nebylo možné místo zkratky v hlavním menu AH napsat celý název Andělská Hora. Myslím, že návštěvníci stránek opravdu nemohou tušit, co tato zkratka znamená. Děkuji za odpověď. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 11:12 pm Předmět: To: paní Kačenová |
|
|
Dobrý den,
paní Kačenová, celý název Andělská Hora je uveden přímo na hlavní stránce.
V menu je zkratka AH čistě z technických důvodů. Na jeden řádek se s ostatními částmi prostě celý název nevejde (přitom se jedná o odkaz na jednu stránku). Právě proto jsme dali nově název celé Andělské Hory přímo na hlavní stránku.
Jiná varianta by byl název Okrajové části (jak to mají v Hrádku), ale ten název je jednak dle mého trochu nedůstojný (jako by byly na okraji zájmu) a jednak jsou tam názvy schovány úplně.
Osobně si myslím, že když návštěvník vidí v menu ve spojitosti s AH další části, že mu souvislost dojde hned. A kdyby se chtěl se podívat na Vítkov či Vysokou nebo Vísku tak mu vyskočí Andělská Hora na prvním místě a tam hned odkaz na stránky Andělské Hory.
Odkaz na Andělskou Horu (celý název) je navíc po kliknutí v menu na město. A po kliknutí v menu na městský úřad pod názvem Osadní výbory (zde řeknu informacemi, aby tam také dal názvy jednotlivých částí města).
Omlouvám se, pokud jsem Vás nepotěšil a snad jsem důvod alespoň vysvětlil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačenová
|
Zaslal: pá březen 07, 2014 8:25 am Předmět: |
|
|
Dobrý den,
děkuji Vám za vyčerpávající odpověď.
To, že na chrastavském webu se na Andělskou Horu proklikat dá vím a jsem zato ráda.
Ale mě naopak přijde nedůstojné mít okrajovou část města, ve které žiji označenou zkratkou AH a navíc ve spojení Vítkov Víska Vysoká. (Bez oddělujících čárek či středníků) To potom vypadá jako název sportovního klubu a ne jako část obce.
Ještě mě napadla jedna možnost. Nešlo by třeba odkaz všech tří okrajových částí rozdělit na dva odkazy s tím, že by po kliknutí každý směřoval na stejnou stránku?
Přeji příjemný den |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 11:41 am Předmět: To: paní Kačenová |
|
|
Dobrý den,
tak mě to nedalo, pořád jsem přemýšlel, snažil se vžít do pocitů Andělohoráka a nakonec dal na přání Vaše a dalších Andělohoráků (přání bylo z více stran od více občanů).
Pokyn k realizaci změn na menu města ve věci Andělské Hory a dalších částí by měl být realizován do konce příštího týdne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
Zaslal: st květen 07, 2014 3:44 pm Předmět: |
|
|
Ono je to stejně jedno, stránky jsou na úrovní žáka základní školy, graficky všechno špatně, tam už se nějaká AH ztratí. Stránky udělá šikovný člověk co není z oboru za den. Pro město je to přetrvávájící problém, už je to jak dlouho co jste nám slibovaly nové stránky ? 2 roky ? Nezlobte se na mě ale tohle je v roce 2014 naprostá ostuda města. Mě to tedy vadí, škoda, že ne Vám. Mohlo by to vypadat krásně......mohlo........... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: st květen 07, 2014 5:25 pm Předmět: To: mihuna |
|
|
Dobrý den Mihuno,
já Váš názor plně respektuji. Webmaster má volnou ruku. Na titulní straně přibyla webkamera.
Na druhou stranu, pro mě je rozhodující obsah a také přehlednost.
Co se týče obsahu, myslím si, že málokterý web srovnatelých měst nám může konkurovat v některých částech (dosud trvající existence fora + sekce nátory, Tv Chrastava, kompletní archiv Chrastavských listů, sekce kronika).
Co se týče přehlednosti, každý ví, že vše aktuální je v aktualitách, média si nás často vybírají do svých článků právě pro přehlednost.
Co se grafiky týče, znovu opakuji, že Váš názor plně respektuji, na druhou stranu ho ovšem nesdílím. Pro naše stránky dle mého není rozhodujíc flash a tp., ale právě obsah a přehlednost.
Zde v tomto vlákně fora jsme po diskuzi respektovali přání andělohoráků a navíc jsme rozdělili i jednotlivé části na samostatné stránky. To je vše co bylo obsahem tohoto vlákna. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
Zaslal: čt květen 08, 2014 8:02 am Předmět: |
|
|
Dobrý den, proto zde uvádním cituji "graficky všechno špatně" nikoliv obsahově. O tom mne přesvědčovat nemusíte a jak píšete - souhlasíte ale nesdílíte - v tom je zakopán pes. Je Vám to vlastně úplně jedno. Přitom je to první vizitka města při návštěvě od lidí přes internet. Nakonec to utnete ve smyslu, že náplní tohoto vlákna byla AH. Myslím, že si mohu vyjádřit názor........
Viz. hlavní strana kam se umístí obrázek Chrastava v duhových barvách kováčanů a hlavně se roztáhne do nesmyslného rozměru a je potom celý rozmazaný..........nezlobte se na mě..........to je prostě hrůza.
Ale samozřejmě není to moje věc, ale o impuls se snažit budu
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačenová
|
Zaslal: pá květen 09, 2014 6:48 am Předmět: |
|
|
Dobrý den pane starosto,