|
Chrastava Fórum o Chrastavě
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mihuna
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavel PEŠAT
|
Zaslal: út leden 03, 2012 9:44 pm Předmět: |
|
|
Tak zlé to snad nebude... Malí kluci, malé starosti, velcí kluci, velké starosti. Ale pranýř bych kvůli tomu na náměstí nestavěl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: út leden 03, 2012 9:47 pm Předmět: To: mihuna |
|
|
Dobrý den,
ostuda to nepochybně je.....nesmírná.
Já zde mohu jen zopakovat to, co hasiči odpřísáhavali před lety (jedná se o záležitost z roku 2006), když kvůli tomu, že se fotografie z tohoto natáčení někde objevily, přijel zástupce z Generální ředitelství hasičského sboru, stejně jako to tvrdil velitel hasičů nyní redaktorce Tv Prina Family nyní, že vůbec netušili, co se v hasičárně dělo, že jim namluvili, že tam chtějí natáčet nějaký reklamní spot pro propagaci hasičů, tak je do hasičárny pustili na cca 2 hodiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chrastavák
|
Zaslal: út leden 03, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
Tak to jim přece nikdo nemůže věřit...že jen tak tam někoho pustili,točit reklamní spot o hasičích... ..A oni u toho nebyli??Lžou,věděli to..Je to bohužel velká ostuda celé Chrastavy.. ( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
Zaslal: út leden 03, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
Chrastavák souhlas, bohužel Určitě by jen tak někoho pustili do hasičárny, nevěděli proč a dokonce jim půjčili výstroj.......Notabene že nevidím důvod "herců" lhát Proč by to dělali....
Každopádně je to škoda, Chrastava je velmi známá v ČR a myslím, že vedení města dělá pro všechny ve městě fakt hodně a o to víc je to horší, i když je to starší záležitost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavel PEŠAT
|
Zaslal: út leden 03, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
Že je to ostuda nesmírná, s tím nelze polemizovat - to je fakt. Ta vysvětlení podmínek pronájmu z krimizpráv - to je přesně to o těch velkých starostech s velkými kluky. Ale že by se tím mělo zpochybňovat, co udělali třeba při povodních - s tím bych nesouhlasil a vůbec bych to nesrovnával. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petrtlach
|
Zaslal: út leden 03, 2012 10:31 pm Předmět: |
|
|
Ostuda to je, docela to rozmázly po nesprávné stránce, dnes jsem kvůli tomu nedovečeřel a snad nedospím. Co si pamatuji já, tak jsme v roce 2006 jen uklidili hasičárnu, umyli auta a vyčistili zásahové uniformy, tehdy nám bylo řečeno, že se bude točit reklamní spot. Ptal jsem se zda máme přijít do hasičárny, tedy ptal jsem se na čas srazu u hasičárny, bylo mi řečeno, že mají své lidi, že nemáme chodit, mělo se točit, jen jak vyjede cisterna z garáže a herci do vozidla "naskáčí" a vyjedou, koukám, že naskakovali jinak. Další pravidelnou schůzi v hasičárně jsme dohledávali po skříňkách přeházené části zásahových obleků a další výstroje, dost jsme nadávali všichni. Sám jsem měl ve skříňce prázdnou krabičku od cigaret a nedopalky kolem, prostě bordel, vložku ze zásahových kalhot jsem měl hozenou ve skříni a kalhoty na skříni. Celé tohle považuji od lidí, kteří tohle natočili za pošpinění jména sboru a všech kolegů a kolegyň. Pokud se ptáte proč si to tak pamatuji, tak vám řeknou u sboru snad všichni, že si pamatuji skoro vše od roku 1996 co jsem u sboru. Nazývat nás lháři není dost na místě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lomax
|
Zaslal: út leden 03, 2012 10:53 pm Předmět: |
|
|
Ostuda to je, to každopádně...
Jenže milí hasiči, připadá Vám normální propůjčit kompletní vybavení za x set tisíc někomu za dobrý slovo? Něco jako: Hele Toníku, půjč mi na 2 hoďky celou zbrojnici i s vybavením. Já si jenom natočím pár záběrů na propagaci hasičů...Jóóó, jasně to není problém...člověkovi, kterýho neznám a když už ho teda znám, tak na něj podám trestní oznámení, že. Proč teda nebylo podáno už před 6 lety? Spousta otázek a žádný odpovědi
Co kdyby se někde něco stalo? Takže by žádnej výjezd nebyl? A co kdyby vznikla nějaká škoda na zařízení? Jak by se pak vymáhala náhrada bez smlouvy. Na dobrý slovo?
Tvrzení, že nikdo o tom nevěděl, co se natáčí je pěkná blbost. 100% tam musel být nějaký dozor a 100% musela být smlouva.
Bohužel padá špatné světlo i na hasiče, kteří o tom neměli ani páru. Teď budou při výjezdech každýmu pro smích. Už teď jsou na facebooku vtipné reakce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chrastavák
|
Zaslal: út leden 03, 2012 10:54 pm Předmět: |
|
|
Jo..hoši hasičský...tohle si budete muset ustát sami...Sami jste si to domluvili a podle scénaristů jste za to dostali i zaplaceno..Tak se nevykrucujte a dejte si to dohromady..Copak je normální něco natáčet o hasičích,bez hasičů?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petrtlach
|
Zaslal: út leden 03, 2012 11:06 pm Předmět: |
|
|
citace: | Bohužel padá špatné světlo i na hasiče, kteří o tom neměli ani páru. |
Bohužel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chrastavák
|
Zaslal: út leden 03, 2012 11:12 pm Předmět: |
|
|
petrtlach napsal: | citace: | Bohužel padá špatné světlo i na hasiče, kteří o tom neměli ani páru. |
Bohužel. |
A potom kdo u tom měl páru....kdo je tam pustil???Vrátný z Benteleru???Nebo starosta..??Hoši... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petrtlach
|
Zaslal: út leden 03, 2012 11:16 pm Předmět: |
|
|
citace: | A potom kdo u tom měl páru....kdo je tam pustil???Vrátný z Benteleru???Nebo starosta..??Hoši... |
Uvidíme kdo to nakonec byl, je to čerstvá informace. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chrastavák
|
Zaslal: út leden 03, 2012 11:19 pm Předmět: |
|
|
petrtlach napsal: | citace: | A potom kdo u tom měl páru....kdo je tam pustil???Vrátný z Benteleru???Nebo starosta..??Hoši... |
Uvidíme kdo to nakonec byl, je to čerstvá informace. |
Uvidíme,sice moc čerstvé z roku 2006 to moc není..věřím,že kluci v tom prsty nemají...Snad se dočkáme vysvětlení....I když???? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mihuna
|
Zaslal: út leden 03, 2012 11:24 pm Předmět: |
|
|
Taky zastávám názor že v tom jeli 1 - 2 lidi a ostatním členům se něco nakecalo, ale bohužel to padá komplet na všechny Ale stejně, záchránný sbor, jakýkoliv, si tohle nemůže dovolit Já měla vždy spojen záchraný sbor s něčím čistým, vyjímečným a váženým a teď tohle........ Fakt se mi to hnusí a ještě o 1000% víc, že se jedná o naše město. Tohle snad zamává s každým....... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petr
|
Zaslal: út leden 03, 2012 11:34 pm Předmět: |
|
|
ostuda ano, ale zeptejte se za 2 dny lidí kdekoliv v republice a nikdo o tom nebude vědět.
Je to již 5 let stará akce a těžko se dnes někdo dozví jak to bylo. To že z toho profitoval jen někdo je asi zřejmé, nicméně nikdo jsme u toho nebyl tak nemůžeme soudit. Sám za sebe jsem to jedním uchem pustil tam a druhým vena to hlavně při vědomí o jak "zaručeně pravdivé" zprávy podané bukvicí a nějakým "režisérem" se jedná, když nejsou ničím podložené a hlavně nezapomínejme na to, že takto tendečně natočit reportáž je v popisu práce takovýchto pisálků
Pokud mohu poprosit vyvarujme se hloupého klišé "co by , kdyby" ve vstahu co by se mohlo stát, kdyby zrovna někde hořelo. je to hloupé a zbytečné |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|