Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

OSTUDA CELÉHO MĚSTA, DĚKUJEME !
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mihuna

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 8:58 pm    Předmět: OSTUDA CELÉHO MĚSTA, DĚKUJEME ! Citovat

http://www.iprima.cz/videoarchiv/216031/all/all

To co jste o povodních dokázali, jste tímto celé podkopali Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavel PEŠAT

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 9:44 pm    Předmět: Citovat

Tak zlé to snad nebude... Malí kluci, malé starosti, velcí kluci, velké starosti. Ale pranýř bych kvůli tomu na náměstí nestavěl.
Michael Canov

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 9:47 pm    Předmět: To: mihuna Citovat

Dobrý den,
ostuda to nepochybně je.....nesmírná.

Já zde mohu jen zopakovat to, co hasiči odpřísáhavali před lety (jedná se o záležitost z roku 2006), když kvůli tomu, že se fotografie z tohoto natáčení někde objevily, přijel zástupce z Generální ředitelství hasičského sboru, stejně jako to tvrdil velitel hasičů nyní redaktorce Tv Prina Family nyní, že vůbec netušili, co se v hasičárně dělo, že jim namluvili, že tam chtějí natáčet nějaký reklamní spot pro propagaci hasičů, tak je do hasičárny pustili na cca 2 hodiny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Chrastavák

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 9:53 pm    Předmět: Citovat

Tak to jim přece nikdo nemůže věřit...že jen tak tam někoho pustili,točit reklamní spot o hasičích...Sad..A oni u toho nebyli??Lžou,věděli to..Je to bohužel velká ostuda celé Chrastavy..Sad(
Mihuna

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 10:13 pm    Předmět: Citovat

Chrastavák souhlas, bohužel Sad Určitě by jen tak někoho pustili do hasičárny, nevěděli proč a dokonce jim půjčili výstroj.......Notabene že nevidím důvod "herců" lhát Smile Proč by to dělali....

Každopádně je to škoda, Chrastava je velmi známá v ČR a myslím, že vedení města dělá pro všechny ve městě fakt hodně a o to víc je to horší, i když je to starší záležitost Sad
Pavel PEŠAT

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 10:18 pm    Předmět: Citovat

Že je to ostuda nesmírná, s tím nelze polemizovat - to je fakt. Ta vysvětlení podmínek pronájmu z krimizpráv - to je přesně to o těch velkých starostech s velkými kluky. Ale že by se tím mělo zpochybňovat, co udělali třeba při povodních - s tím bych nesouhlasil a vůbec bych to nesrovnával.
petrtlach

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 10:31 pm    Předmět: Citovat

Shocked Ostuda to je, docela to rozmázly po nesprávné stránce, dnes jsem kvůli tomu nedovečeřel a snad nedospím. Co si pamatuji já, tak jsme v roce 2006 jen uklidili hasičárnu, umyli auta a vyčistili zásahové uniformy, tehdy nám bylo řečeno, že se bude točit reklamní spot. Ptal jsem se zda máme přijít do hasičárny, tedy ptal jsem se na čas srazu u hasičárny, bylo mi řečeno, že mají své lidi, že nemáme chodit, mělo se točit, jen jak vyjede cisterna z garáže a herci do vozidla "naskáčí" a vyjedou, koukám, že naskakovali jinak. Další pravidelnou schůzi v hasičárně jsme dohledávali po skříňkách přeházené části zásahových obleků a další výstroje, dost jsme nadávali všichni. Sám jsem měl ve skříňce prázdnou krabičku od cigaret a nedopalky kolem, prostě bordel, vložku ze zásahových kalhot jsem měl hozenou ve skříni a kalhoty na skříni. Celé tohle považuji od lidí, kteří tohle natočili za pošpinění jména sboru a všech kolegů a kolegyň. Pokud se ptáte proč si to tak pamatuji, tak vám řeknou u sboru snad všichni, že si pamatuji skoro vše od roku 1996 co jsem u sboru. Nazývat nás lháři není dost na místě.
lomax

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 10:53 pm    Předmět: Citovat

Ostuda to je, to každopádně...
Jenže milí hasiči, připadá Vám normální propůjčit kompletní vybavení za x set tisíc někomu za dobrý slovo? Něco jako: Hele Toníku, půjč mi na 2 hoďky celou zbrojnici i s vybavením. Já si jenom natočím pár záběrů na propagaci hasičů...Jóóó, jasně to není problém...člověkovi, kterýho neznám a když už ho teda znám, tak na něj podám trestní oznámení, že. Proč teda nebylo podáno už před 6 lety? Spousta otázek a žádný odpovědi

Co kdyby se někde něco stalo? Takže by žádnej výjezd nebyl? A co kdyby vznikla nějaká škoda na zařízení? Jak by se pak vymáhala náhrada bez smlouvy. Na dobrý slovo?

Tvrzení, že nikdo o tom nevěděl, co se natáčí je pěkná blbost. 100% tam musel být nějaký dozor a 100% musela být smlouva.

Bohužel padá špatné světlo i na hasiče, kteří o tom neměli ani páru. Teď budou při výjezdech každýmu pro smích. Už teď jsou na facebooku vtipné reakce.
Chrastavák

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 10:54 pm    Předmět: Citovat

Jo..hoši hasičský...tohle si budete muset ustát sami...Sami jste si to domluvili a podle scénaristů jste za to dostali i zaplaceno..Tak se nevykrucujte a dejte si to dohromady..Copak je normální něco natáčet o hasičích,bez hasičů??
petrtlach

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 11:06 pm    Předmět: Citovat

citace:
Bohužel padá špatné světlo i na hasiče, kteří o tom neměli ani páru.

Sad Bohužel.
Chrastavák

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 11:12 pm    Předmět: Citovat

petrtlach napsal:
citace:
Bohužel padá špatné světlo i na hasiče, kteří o tom neměli ani páru.

Sad Bohužel.

A potom kdo u tom měl páru....kdo je tam pustil???Vrátný z Benteleru???Nebo starosta..??Hoši...
petrtlach

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 11:16 pm    Předmět: Citovat

citace:
A potom kdo u tom měl páru....kdo je tam pustil???Vrátný z Benteleru???Nebo starosta..??Hoši...

Uvidíme kdo to nakonec byl, je to čerstvá informace.
Chrastavák

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 11:19 pm    Předmět: Citovat

petrtlach napsal:
citace:

Uvidíme kdo to nakonec byl, je to čerstvá informace.

Uvidíme,sice moc čerstvé z roku 2006 to moc není..věřím,že kluci v tom prsty nemají...Snad se dočkáme vysvětlení....I když????
Mihuna

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 11:24 pm    Předmět: Citovat

Taky zastávám názor že v tom jeli 1 - 2 lidi a ostatním členům se něco nakecalo, ale bohužel to padá komplet na všechny Sad Ale stejně, záchránný sbor, jakýkoliv, si tohle nemůže dovolit Sad Já měla vždy spojen záchraný sbor s něčím čistým, vyjímečným a váženým a teď tohle........ Fakt se mi to hnusí a ještě o 1000% víc, že se jedná o naše město. Tohle snad zamává s každým.......
petr

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 11:34 pm    Předmět: Citovat

ostuda ano, ale zeptejte se za 2 dny lidí kdekoliv v republice a nikdo o tom nebude vědět.
Je to již 5 let stará akce a těžko se dnes někdo dozví jak to bylo. To že z toho profitoval jen někdo je asi zřejmé, nicméně nikdo jsme u toho nebyl tak nemůžeme soudit. Sám za sebe jsem to jedním uchem pustil tam a druhým vena to hlavně při vědomí o jak "zaručeně pravdivé" zprávy podané bukvicí a nějakým "režisérem" se jedná, když nejsou ničím podložené a hlavně nezapomínejme na to, že takto tendečně natočit reportáž je v popisu práce takovýchto pisálků

Pokud mohu poprosit vyvarujme se hloupého klišé "co by , kdyby" ve vstahu co by se mohlo stát, kdyby zrovna někde hořelo. je to hloupé a zbytečné
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

Přejdi na: